Sohbet Merhaba (İphone 6s)

Xiaomi mi 7'yi beklemeli miyim?

• Kullanılan toplam oy
    15

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
Merhaba ben yeni katıldım...
Şuan İphone 6s kullanıyorum ama hiç memnun değilim bu zamana kadar hep iphone kullandım hiç bir telefonu şarjı 1 günü bile çıkarmıyor ayrıca şuan 6s çöp yani bildiğin donup kalıyor bazen 10'larda 20'lerde kendi kendine kapanıyor kısaca bıktım artık yani ve xiaomi almaya karar verdim ama mi mix 2, mi 6, mi note 3 arasında kaldım biraz ayrıca 1 2 aya kadar mi 7 çıkıcağını duydum napmalıyım sizce?

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Mi 7 2500-3000 arası olabilir tahminimce. Şuan önerebildiğim Mi Note 3. Mi 6 ile çok fark yok arasında kamera bakımından da daha iyi. Elmayı aratmaz size

Mi 5S Epicrom Global Beta 8.1.25

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatı 3 bini geçmediği sürece sıkıntı yok güzel sıkıntısız bi telefon olsunda bi de inşallah çerçevesiz ekran olarak gelir

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Ekranın daha büyük olmasını,kameranın bir tık daha iyi olmasını istiyor ve SD ' İşlemcilerini problem etmeyeceksen kesinlikle Mi Note 3 öneriyorum.

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
mi note 3 ünükamerası daha mı iyi

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
Ekranın daha büyük olmasını,kameranın bir tık daha iyi olmasını istiyor ve SD ' İşlemcilerini problem etmeyeceksen kesinlikle Mi Note 3 öneriyorum.
Yani bi de telefonun güzel gözükmesi önemli benim için o yüzden mi 7'yi beklemeyi düşünüyo gibiyim ne zaman çıkıcak bilen var mı

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Yani bi de telefonun güzel gözükmesi önemli benim için o yüzden mi 7'yi beklemeyi düşünüyo gibiyim ne zaman çıkıcak bilen var mı
Şubattaydı sanırım , Türkiye'ye gelmesi Nisan-Mayısı bulabilir hocam .

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
Şubattaydı sanırım , Türkiye'ye gelmesi Nisan-Mayısı bulabilir hocam .
sorun değil beklicez madem çünkü hani note 3 almak pek içime sinmiyor yani alt düzey bi telefon gibi duruyor bi de global rom mu ne o konu hakkında pek bi bilgim yok telefonu aldığımda napmam gerekiyor

Bilalvader

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
12
Merhaba ben yeni katıldım...
Şuan İphone 6s kullanıyorum ama hiç memnun değilim bu zamana kadar hep iphone kullandım hiç bir telefonu şarjı 1 günü bile çıkarmıyor ayrıca şuan 6s çöp yani bildiğin donup kalıyor bazen 10'larda 20'lerde kendi kendine kapanıyor kısaca bıktım artık yani ve xiaomi almaya karar verdim ama mi mix 2, mi 6, mi note 3 arasında kaldım biraz ayrıca 1 2 aya kadar mi 7 çıkıcağını duydum napmalıyım sizce?
Bekle bence hocam maddi durumun varsa daha güzel şeyler yapar diye düşünüyorum ben, bu arada 6s satmayı düşünüyor musunuz hocam kardeşime alıcam böyle bir şey

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Mi 7 yi beklemek istersen yaklaşık haziran ayına kadar birşey düşünme oturması buraya gelmesi o süreleri bulabilir eğer acelen var ise sana mi 6 önerebilirim güzel cihazdır ayrıca forumda çok kişide olduğundan zorlandığın bir kısımda yardım alman da çoğalır
Mi note 3 güzel cihazdır ama sd 660 (günlük kullanımda fark yok) anladığım kadarı ile iphone 6s donuyor ve sen bundan rahatsızsın mi 6 seni en az bi 4 yıl kasmadan götürür diye düşünüyorum.
Sonuç olarak elindeki elmayı bir an önce elden çıkartmaya bak bir mi6 al 200-300 tl bir köşeye koy ve elmanı sat 2-3 yıl sonra mi 8 alırsın

Üst Alt