- Adım
- Koray
- Cihazım
- Lavender
- Meslek
- not yet
- Konular
- 103
Ben alırım hocam neden olmasınTabi ki adminlikte verelim mi?
Ben alırım hocam neden olmasınTabi ki adminlikte verelim mi?
Emir verir gibi olunca hoşuma gitmedi.Aynen, olabilir. Ama bizim burada ucuz bu fiyat ve söylediğimiz fiyat 128 GB için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Allah razı olsun. Yok sadece NO onayı yapamıyorum ondan söyledim. HiddeNKinG kızdınızmı bana yoksa?
Ben alırım hocam neden olmasın
Yok adminim, cihazı satışı yapmıyorum.Emir verir gibi olunca hoşuma gitmedi.
Forum kuralları gereği özel olarak veremiyoruz. Gerekli şartları sizin sağlamanız lazım. Ayrıca forumda resmi olmayan cihaz satışı yasaktır.
19 Mayıs daha uygun23 Nisan da inşallah
Burası var hocam isterseniz.Hocam telefon onayı konusuna rica etsem bakarmısın?
Onu da ben kurdum) her yerdeyimBurası var hocam isterseniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirHatta son üyesi de HiddeNKinG hocammış(ne kadar doğru bilemem).
Yazmayacaktım ama dayanamadım.Merhaba, sevgili MIUI Türkiye üyeleri. Hepinizi hoş gördük. Forumunuza yeni kayıt oldum ve bazı konulardan kategorilerden habersizimdir.
Kendim haqqında kısacası bahsedeceğim. Yazılımcıyım. 2014 yılından bu yana script program yazıyorum ve hala kendimi geliştiriyorum. 1 Ay önce kendime mi 8 lite, aldım ve memnun değilim bazı sorunları var. İnternet üzerinde e-ticaret yaparak para kazanıyorum. Telefonlar satıyorum ve sattığım telefonları yurd dışına gönderiyorum. Kendim Azerbaycan yaşıyorum ve sattığım ürünlerin müşteri yorumlarını sizinle bölüşmek isterim:
Bu satdığım ürünlerin 100-1% kullanıcıların yorumları. Şimdiye kadar sadece telefon satarak 12.541 tl kazandım.
Xenforo yazılım. Telefon satmayla yanaşı forum siteleri kurarak eklentiler yazarak satışa çıkardım ve bundan para kazanmaya başladım.
Kendiniz hakkınızda kısaca bilgi verin, bir birimizi tanıyalım tanışalım.