Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Mona (MEOWna), bir sonraki güncellemede Anahtar Doğrulama (Key Attestation) işlemi yapan dedektör uygulamalarını kara listeye alacağını söylüyor...

Çünkü; bu uygulamalar her çalıştırıldıklarında aktif bir şekilde PI'yi (Play Integrity) kontrol ettikleri için, kullanıcılar tarafından aşırı ve gereksiz yere tekrarlanan kontroller yüzünden Anahtar Kutularının (KeyBox) illegal, mükerrer, v.b. olduklarının çok hızlı bir şekilde tesbit edilip yasaklanmasına (ban) veyâ veri-tabanından geri çekilmesine (revoke) sebep olduğunu öngörüyor ve savunuyor.

"Sürekli bütünlük kontrolleri yapmak sâdece kullanımı etkilemekle kalmaz, aynı zamanda hem Anahtar Kutusunu (KeyBox) hem de Parmak-İzini (Fingerprint) hızla tüketir!"

Oldukça mantıklı... O'na hak veriyorum.
Evet yazısını görmüştüm. Bence de mantıklı ama bu tür uygulamaları nasıl çalıştıracağız ki? Chatgpt bile istiyor bunu

TA2DF

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yahya Burçin
Cihazım
RN10P (sweet)
Meslek
Elo. Müh. (Emekli)
Konular
0
Evet yazısını görmüştüm. Bence de mantıklı ama bu tür uygulamaları nasıl çalıştıracağız ki? Chatgpt bile istiyor bunu

Maalesef, üzgünüm :(

Mükerrer / aynı KeyBox'ı kullananların sayısı arttıkça, Google'ın dijital sistemlerinin bunu tesbit edip yakalamasının ve dolayısı ile ban'lamasının ihtimâli de aynı nisbette artacaktır! Ve bunu yapmaya, her zaman olduğundan daha çok kararlı ve teşneler!

Çünkü, arzuladıkları eko-sistemin dünya çapındaki kullanım oranı ve bağımlılık / zorunluluk kapasitesine ulaştılar. Ulaştıkları bu devâsa güç ve onun yan etkilerinden birisi olan güç zehirlenmesi ile, artık ne isterlerse onu yapabilirler! İlk etapta, bu güce sinsîce ulaşmalarını sağlayan en temel yapı taşlarından birisi olan açık-kaynak (AOSP) tarafını sonlandıracaklardır (ki zâten adım-adım (sindire-sindire) bunu yaptıkları herkesçe mâlum)!

#Freedom4ever , despite everything!

.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Maalesef, üzgünüm :(

Mükerrer / aynı KeyBox'ı kullananların sayısı arttıkça, Google'ın dijital sistemlerinin bunu tesbit edip yakalamasının ve dolayısı ile ban'lamasının ihtimâli de aynı nisbette artacaktır! Ve bunu yapmaya, her zaman olduğundan daha çok kararlı ve teşneler!

Çünkü, arzuladıkları eko-sistemin dünya çapındaki kullanım oranı ve bağımlılık / zorunluluk kapasitesine ulaştılar. Ulaştıkları bu devâsa güç ve onun yan etkilerinden birisi olan güç zehirlenmesi ile, artık ne isterlerse onu yapabilirler! İlk etapta, bu güce sinsîce ulaşmalarını sağlayan en temel yapı taşlarından birisi olan açık-kaynak (AOSP) tarafını sonlandıracaklardır (ki zâten adım-adım (sindire-sindire) bunu yaptıkları herkesçe mâlum)!

#Freedom4ever , despite everything!

.
Root işlerini zorlaştırdığı doğru ama AOSP'yi sonlandırmazlar hocam.

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Şu an tek şansımız keybox ve onlarda gittikçe azalıyor. Bazı geliştiriciler işi paraya dökmüş. 40 dolar premium üyelik alıyorsun sana özel keybox paketi veriyor :)
Satanların %99'u dolandırıcı

Üst Alt