Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

TA2DF

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yahya Burçin
Cihazım
RN10P (sweet)
Meslek
Elo. Müh. (Emekli)
Konular
0
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Root'u bitirmek için uğraştıkları çabayla dünya barışı sağlanırdı
Çok haklısınız... ama bu ve benzeri müsbet idealleri yok ve hiç de olmadı!.. Bilakis; kaosdan beslenenler, Dünyâ'nın geri kalanı olan bizler için daha da fazlasına teşneler! Aslında, kurgulayıp tasarladıkları "kayıtsız-şartsız", "sorgusuz-sualsiz" sevk ve idâre edilip yönetilebilen dünya modelinin uygulanabilir olması için, hemen-hemen herşeye entegre edilmiş ve "kontrolü sâdece kendilerinde olan" kendi eko-sistemlerini, tekel ve tröstlerini kurmaya ve dayatmaya mecbûrlar! Bağımsız, özgür, bireyi ve tüm insanlığı önceleyen alternatif sistemler etrafda olduğu müddetçe, emellerine erişme riski doğurur!

"Dünyâ Barışı" demişken; emellerini, huzûrun ve barışın egemen olduğu zamanlardan daha çok kolay ve efektif bir şekilde kaos ortamlarında gerçekleştirirler. Çünkü kaos hâkimken, insanlara seçme şansı, hakkı ve alternatifi kalmaz!.. Ya kendisine dayatılanı kabûl edecek, ya da sistemin dışında kalmayı kabûl ederek rekâbet edebilme şansını yitirdiği için, neredeyse ticâret dahi yapamayacak (bu sâdece bir örnek)!

Bu "şahsî" bakış açım ve izâhım, kimilerine "komplo teorisi" gibi görünebilir (tıpkı, pandemiden onlarca yıl önce ortaya atılan tahlil, analiz, söylem, film v.b. gerçeklerden uzak sayılıp küçümsendiği gibi!).

Ama ben şundan da şüpheye yer olmaksızın emînim ki; güçlü bağışıklık sistemleri, açık bilinç ve farkındalıkları sâyesinde "güç zehirlenmesi"ne mâruz kalmamış ve mutasyona uğramamış white-hat hacker, aktivist, idealist, v.b. tüm insanlığın müsbet menfaatini ve geleceğini dâvâ edinen, durumdan kendisine vazîfe çıkaran özgür insanlar cepheden çekilmedikleri sürece; "ilahlık iddiasında" olanlar menfî maksatlarına -asla- erişemeyecekleri gibi, şâyet ellerini çabuk tutup, insanlık vâr olduğundan beri üzerinde kafa patlattıkları ölümü bir an önce öldüremezler ve dolayısı ile, Dünyâ'dan hiç ayrılmamak üzere buraya kazıklarını çakamazlar ise; hesâbını da verecekler!

Freedom4ever ;)

.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
98
Çözüm yok mu bende hepsi kırmızı

TatarErzurumlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
deniz
Cihazım
note 9s
Konular
0
Abı bu neya artık Full keyboxlar patlıyor hergun hatta yarımgunde patladılar ne olacak bu durum

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Abı bu neya artık Full keyboxlar patlıyor hergun hatta yarımgunde patladılar ne olacak bu durum
valla hocam google'ın ne yaptığı belli değil maalesef. Hem açık kaynak kodlu yazılım geliştiriyor hemde açık kaynak kodlarını kullanan geliştiricilere zorluk çıkartıyor bende anlamadım. Madem istemiyorsun kapat dükkan herkes dağılsın insanları da uğraştırıyor boştan yere

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Şu an tek şansımız keybox ve onlarda gittikçe azalıyor. Bazı geliştiriciler işi paraya dökmüş. 40 dolar premium üyelik alıyorsun sana özel keybox paketi veriyor :)

Çveneburi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Şu an tek şansımız keybox ve onlarda gittikçe azalıyor. Bazı geliştiriciler işi paraya dökmüş. 40 dolar premium üyelik alıyorsun sana özel keybox paketi veriyor :)
Bu modüllerle 3 yeşil elde ettim tricky store dan özel keybox bölümünden bu keyboxu seçip dener misiniz. Keyboxu zipten çıkarıp telefona atın

Ekli dosyalar

• TrickyAddonModule-v4.3 (3).zip
    3 MB · Görüntüleme: 1
  • Tricky-Store-v1.4.1-245-72b2e84-release (3).zip
    2,7 MB · Görüntüleme: 1
  • v27-Integrity-Box-25-11-2025 (3).zip
    95 KB · Görüntüleme: 2
  • keybox (2).zip
    7,3 KB · Görüntüleme: 4

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
İntegritybox sitesinden indirdim. Strong geçti.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251218-192733_gr.nikolasspyr.integritycheck.png
    Screenshot_20251218-192733_gr.nikolasspyr.integritycheck.png
    7,4 MB · Görüntüleme: 0
  • integritybox_keybox.zip
    7,8 KB · Görüntüleme: 3
Üst Alt