- Adım
- bulent
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 0
Romu güncelledim, maalesef bu romla integrity check basic'te kalıyor.ilk mesajı harfiyen uyguladım, oldu.
Romu güncelledim, maalesef bu romla integrity check basic'te kalıyor.ilk mesajı harfiyen uyguladım, oldu.
hangi rom kullanıyorsunuz keybox yüklemeyi deneyinRomu güncelledim, maalesef bu romla integrity check basic'te kalıyor.![]()
Hocam v15'de sorun yoktu v16 ile sorun olmaya başladı bence v17 sürümü ile düzelir diye düşünüyorumxiaomi eu, cihaz zorn. valla baslıkta gezdim ne varsa denedim sanırım ya, basicte kalıyor her türlü. KSU ile olmustu diye onu da yukledim yok, KSUNext ile denedim gene basic. Neyse eksik kalsın bi meowdump guncellemesi ile duzelir belki.
Aynı sıkıntı bende de mevcut. Xiaomi 13 Fuxi kullanıyorum. KSUNext ve Magisk denedim. Her şey olması gerektiği gibi ama Basic Integrity'den yukarı çıkmıyor.xiaomi eu, cihaz zorn. valla baslıkta gezdim ne varsa denedim sanırım ya, basicte kalıyor her türlü. KSU ile olmustu diye onu da yukledim yok, KSUNext ile denedim gene basic. Neyse eksik kalsın bi meowdump guncellemesi ile duzelir belki.
Aynı sıkıntı bende de mevcut. Xiaomi 13 Fuxi kullanıyorum. KSUNext ve Magisk denedim. Her şey olması gerektiği gibi ama Basic Integrity'den yukarı çıkmıyor.
play store güncellemesinden sonra bu sorun oluştu keybox ile düzeltilebiliyor kullandığınız romda keybox yükleme menüsü var ise keybox yükleyerek çözebilirsinizxiaomi eu, cihaz zorn. valla baslıkta gezdim ne varsa denedim sanırım ya, basicte kalıyor her türlü. KSU ile olmustu diye onu da yukledim yok, KSUNext ile denedim gene basic. Neyse eksik kalsın bi meowdump guncellemesi ile duzelir belki.
Hocam keybox nerden bulabilirim ya da bulabilirizplay store güncellemesinden sonra bu sorun oluştu keybox ile düzeltilebiliyor kullandığınız romda keybox yükleme menüsü var ise keybox yükleyerek çözebilirsiniz
Aynı sıkıntı bende de mevcut. Xiaomi 13 Fuxi kullanıyorum. KSUNext ve Magisk denedim. Her şey olması gerektiği gibi ama Basic Integrity'den yukarı çıkmıyor.
Hocam keybox nerden bulabilirim ya da bulabiliriz
hocam çözüm google play store güncellemelerini kaldırmak güncellemeleri kaldırdıktan sonra integrity checker uygulamasını kontrol edin hepsi yeşile dönecektir. NOT: GÜNCELLENDİKTEN SONRA GERİ ESKİ HALİNE DÖNÜYOR ÇÖZÜM BEKLEMEK DAHA MANTIKLIxiaomi eu, cihaz zorn. valla baslıkta gezdim ne varsa denedim sanırım ya, basicte kalıyor her türlü. KSU ile olmustu diye onu da yukledim yok, KSUNext ile denedim gene basic. Neyse eksik kalsın bi meowdump guncellemesi ile duzelir belki.
Anladım hocam bekleyelimhocam çözüm google play store güncellemelerini kaldırmak güncellemeleri kaldırdıktan sonra integrity checker uygulamasını kontrol edin hepsi yeşile dönecektir. NOT: GÜNCELLENDİKTEN SONRA GERİ ESKİ HALİNE DÖNÜYOR ÇÖZÜM BEKLEMEK DAHA MANTIKLI