Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
19
Sürüm v15 Güncelleme Notları:

- Kamera sorunu düzeltildi

-Yeni modül göstergeleri eklendi: ROM işareti göstergesi, Riskli uygulamalar göstergesi, İşaretli çekirdek göstergesi, Playstore sürüm göstergesi, TEE göstergesi

- Belirli modül özelliklerini kontrol etmek için yapılandırma getirildi

- Kara liste ve beyaz liste modları arasında geçiş yapmak için modül geçişi, magisk kullanıcıları için shamiko / nohello için varsayılan olarak etkinleştirilecektir

- Kullanılmayan kodlar ayıklandı ve ortak komut dosyaları temizlendi

- WebUI'de özel yazı tipini devre dışı bırakma seçeneği eklendi (bir sonraki güncellemede daha fazla yazı tipi eklenecek)

- Uzaktan doğrulama artık modül güncellendikten sonra yeniden başlatma olmadan çalışabilir

- 2FA güncellendi ve güncellemeden sonra kullanıcının keybox işlevini kullanmak için yeniden başlatmaya zorlanması kaldırıldı

- Kullanımdan kaldırılan açılır ekmek kızartma makinesi uygulaması

- Kullanımdan kaldırılmış md5 kontrolleri

- Yerel hash doğrulama dosyası (hashes.txt) bırakıldı

- Kaldırma betiği güncellendi
prop, parmak izi ve aosp anahtar kutusunu araç kutusu dizinine taşıdı

- Piksel 8 parmak izi ile birlikte gönderilir

- Güncellenmiş temizleme betiği

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
19
v16 by 𝗠𝗘𝗢𝗪DUMP

Değişiklikler (changelog):

Eylem butonu (script) beklentisindeki beklenmedik gecikme düzeltildi.

Artık varsayılan hedef paketler, bozuk olmayan TEE’ye sahip cihazlarda zorla leaf certificate hack moduna almak yerine TEE durumuna göre güncellenecek.

WebUI’de giriş (intro) varsayılan olarak devre dışı bırakıldı ve WebUI menüsüne tekrar etkinleştirme seçeneği eklendi.

Keybox güncelleyici geliştirildi.

Kurulum script’i optimize edildi.

Daha fazla yapılandırma bayrağı eklendi.

Lsposed log sahteleme hatası düzeltildi.

Basit "echo" çıktıları, daha iyi izlenebilirlik için yapılandırılmış loglama mekanizmasıyla değiştirildi.

Her log kaydı için zaman damgası içeren tutarlı bir log formatı eklendi, böylece okunabilirlik ve hata ayıklama kolaylaştı.

Log dosyası yakalama için "tee -a" kullanılarak hem konsolda görünürlük hem de dosya kalıcılığı sağlandı.

Tüm ağ yeniden deneme girişimleri, şeffaflık için net sayaçlarla loglandı.

Ağ bağlantısı kontrolünün güvenilirliği artırıldı; maksimum yeniden deneme limiti ve kontrollü döngü yürütmesi eklendi.

Hata yönetimi geliştirildi; başarısızlık durumlarında diğer scriptlerle daha iyi entegrasyon için açık çıkış kodları tanımlandı.

Gereksiz komut çıktıları bastırıldı, loglar sadece anlamlı bilgilerle temiz tutuldu.

İnternet bağlantısı yoksa süresiz döngülerden kaçınmak için maksimum deneme sayısına ulaşıldığında düzgün çıkış eklendi.

Kod okunabilirliği ve sürdürülebilirliği için girintiler, boşluklar ve yapı standardize edildi.

Gereksiz komut dizileri birleştirilerek akış basitleştirildi ve script yükü azaltıldı.

Kullanıcı geri bildirimi iyileştirildi; yeniden deneme girişimleri ve hata mesajları tutarlı şekilde gösteriliyor.

Yavaş veya dengesiz ağ senaryoları için daha sağlam yönetim eklendi, yanlış negatifler azaltıldı.

BusyBox uyumluluğu için taşınabilir shell sözdizimi kullanıldı.

Genel script sürdürülebilirliği artırıldı; hata yönetimi kendi kendini açıklayıcı hale getirildi.

Daha güvenilir log yakalama sistemi eklendi, böylece loglar kolayca paylaşılabilir veya işlenebilir hale geldi.

Log dosyalarına hassas verilerin veya gereksiz ayrıntıların yazılmaması sağlandı.

Çıkış davranışı rafine edildi; hata durumunda bağımlı işlemlerin yanlışlıkla devam etmesi önlendi.

Düşük kaynak veya yüksek gecikmeli koşullarda script dayanıklılığı artırıldı.

Genel kod temizliği yapıldı, uzun vadeli istikrar sağlandı.

Özel fontlar bir sonraki güncellemede eklenecek (font aramaya zaman bulunamadı).

Loglar otomatik olarak ziplenecek, bir sorunla karşılaşırsanız sadece log zip dosyasını gönderin.

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
63
v16 by 𝗠𝗘𝗢𝗪DUMP

Değişiklikler (changelog):

Eylem butonu (script) beklentisindeki beklenmedik gecikme düzeltildi.

Artık varsayılan hedef paketler, bozuk olmayan TEE’ye sahip cihazlarda zorla leaf certificate hack moduna almak yerine TEE durumuna göre güncellenecek.

WebUI’de giriş (intro) varsayılan olarak devre dışı bırakıldı ve WebUI menüsüne tekrar etkinleştirme seçeneği eklendi.

Keybox güncelleyici geliştirildi.

Kurulum script’i optimize edildi.

Daha fazla yapılandırma bayrağı eklendi.

Lsposed log sahteleme hatası düzeltildi.

Basit "echo" çıktıları, daha iyi izlenebilirlik için yapılandırılmış loglama mekanizmasıyla değiştirildi.

Her log kaydı için zaman damgası içeren tutarlı bir log formatı eklendi, böylece okunabilirlik ve hata ayıklama kolaylaştı.

Log dosyası yakalama için "tee -a" kullanılarak hem konsolda görünürlük hem de dosya kalıcılığı sağlandı.

Tüm ağ yeniden deneme girişimleri, şeffaflık için net sayaçlarla loglandı.

Ağ bağlantısı kontrolünün güvenilirliği artırıldı; maksimum yeniden deneme limiti ve kontrollü döngü yürütmesi eklendi.

Hata yönetimi geliştirildi; başarısızlık durumlarında diğer scriptlerle daha iyi entegrasyon için açık çıkış kodları tanımlandı.

Gereksiz komut çıktıları bastırıldı, loglar sadece anlamlı bilgilerle temiz tutuldu.

İnternet bağlantısı yoksa süresiz döngülerden kaçınmak için maksimum deneme sayısına ulaşıldığında düzgün çıkış eklendi.

Kod okunabilirliği ve sürdürülebilirliği için girintiler, boşluklar ve yapı standardize edildi.

Gereksiz komut dizileri birleştirilerek akış basitleştirildi ve script yükü azaltıldı.

Kullanıcı geri bildirimi iyileştirildi; yeniden deneme girişimleri ve hata mesajları tutarlı şekilde gösteriliyor.

Yavaş veya dengesiz ağ senaryoları için daha sağlam yönetim eklendi, yanlış negatifler azaltıldı.

BusyBox uyumluluğu için taşınabilir shell sözdizimi kullanıldı.

Genel script sürdürülebilirliği artırıldı; hata yönetimi kendi kendini açıklayıcı hale getirildi.

Daha güvenilir log yakalama sistemi eklendi, böylece loglar kolayca paylaşılabilir veya işlenebilir hale geldi.

Log dosyalarına hassas verilerin veya gereksiz ayrıntıların yazılmaması sağlandı.

Çıkış davranışı rafine edildi; hata durumunda bağımlı işlemlerin yanlışlıkla devam etmesi önlendi.

Düşük kaynak veya yüksek gecikmeli koşullarda script dayanıklılığı artırıldı.

Genel kod temizliği yapıldı, uzun vadeli istikrar sağlandı.

Özel fontlar bir sonraki güncellemede eklenecek (font aramaya zaman bulunamadı).

Loglar otomatik olarak ziplenecek, bir sorunla karşılaşırsanız sadece log zip dosyasını gönderin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Geçmiş olsun bende strong gitti v16 ile

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
19

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
63
modulü kaldırın geri gelecektir. Strong varsa yüklemenize gerek yok zaten
Hangi modül hocam bugün v16 olanı atmıştınız onu kurdum ama kontrol eder misiniz

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
19
Hangi modül hocam bugün v16 olanı atmıştınız onu kurdum ama kontrol eder misiniz
en üssteki hocam, eğer meowdump kurmadan önce hepsi yeşil ise v16 silin

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu