Yardım Menü ve geri tuşunun 1, 2 dakika kadar çalışmaması

kokanche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
10
Mi5s 3/64 de şöyle bir durum var. Telefonu yeniden başlat tığım zaman menü ve geri tuşu 1, 2 dakika kadar çalışmıyor. Daha evvel bunu yaşayan oldu mu? Teşekkürler,

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Deejay_2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Mi4 w
Konular
8
Cihazın ekran falan değişti mi? Mi5 te ekran değişiminden sonra geri tuşu bazen calismamaz lik yapıyordu ancak tuş kitleyip actigim zaman belirli bir süre düzeliyor ve ayni sorunu tekrarliyordu. 8.2 rom a geçtim aynı sorun bu sefer bazen geri tus bildirim led i yanmadigi zaman yapmaya yapma ya başladı. O sebeple ekrana 1 kere tıklayıp geri tuş led i yanıyor ondan sonra çalışmaya başlıyor.

Oyla:

kral1213

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
9
bende de 4/32 var yeni yeni yapmaya baaşladı o olayı neden kaynaklı acaba hiç bir değişim vb. olmadı

Oyla:

kokanche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon sıfır. 24 saati yeni doldu.

Cihazın ekran falan değişti mi? Mi5 te ekran değişiminden sonra geri tuşu bazen calismamaz lik yapıyordu ancak tuş kitleyip actigim zaman belirli bir süre düzeliyor ve ayni sorunu tekrarliyordu. 8.2 rom a geçtim aynı sorun bu sefer bazen geri tus bildirim led i yanmadigi zaman yapmaya yapma ya başladı. O sebeple ekrana 1 kere tıklayıp geri tuş led i yanıyor ondan sonra çalışmaya başlıyor.

Oyla:

Darn1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Pocophone F1
Konular
1
Benim de telefonu açtığımda parmak izi çalışmıyor. Belli bir süre ekran açık kullandıktan sonra tekrar çalışmaya başlıyor ve sıkıntısız şekilde çalışıyor bir sonraki kapatıp açmaya kadar.

Oyla:

enes122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8 6/64
Konular
8
Geri tuşu çalışmama sorunu bende de olmaya başladı bugün fark ettim. Sanırım donanımsal arıza bu

Oyla:

emreglgl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
ÖGRENCİ
Konular
27
arıza bence romdan kaynaklı çünkü ben dün bootloader kilidini açtım global beta sürümüne flashladım telefonu şimdi bu postu gördüm yeniden başlattım denemek için bende de oluyordu olmadı yani ileride düzelir güncelleme ile

Oyla:
Üst Alt