Ghostscreen olmuş cihazınız sanırım.Arkadaşlar merhaba şuanda böyle bi sorunla karşı karşıyayım. Karanlık ekranda sol tarafta WhatsApp yansımasını görüyorum nereye girersem gireyim neden oluyor bu ve nasıl düzelicek bilen var mıdır
Hocam premium temaları belli bir süre kullanabiliyorsunuz.Tema premium du fakat temayı 2 haftadır kullanıyordum. Bugün ortaya çıktı bu sorun
Klasik temaya geçtim fakat duvar kağıdı yine değiştiGhostscreen olmuş cihazınız sanırım.
Hocam premium temaları belli bir süre kullanabiliyorsunuz.
Ekran görüntüsünde hiç bir sorun görünmüyor. Maalesef ghost screen gibi duruyor ve kalıcı çözüm için ekran değişmesi gerekir. Emin olabilmemiz için farklı bir telefondan fotoğraf olarak çekip gönderir misiniz veya siz bu ekran görüntüsüne farklı bir cihazdan bakabilir misiniz?Arkadaşlar merhaba şuanda böyle bi sorunla karşı karşıyayım. Karanlık ekranda sol tarafta WhatsApp yansımasını görüyorum nereye girersem gireyim neden oluyor bu ve nasıl düzelicek bilen var mıdır
Hocam programların güncellemelerini kaldır ya da eski sürümlerini yükleyip de deneme yapar mısın.Benim sorunum neyden kaynaklanıyor olabilir ? Bana sistem başlatıcı, güvenlik ve temalar uygulamasını birkaç gün önce güncellenmiştim onunla alakalı gibi geldi
Güncellemeleri kaldırdım sabaha kadar beklesin durum belli olurHocam programların güncellemelerini kaldır ya da eski sürümlerini yükleyip de deneme yapar mısın.
kaldırdım durum hala aynı. Tema varsa klasik temaya geçiriyor duvar kağıdını ise sistem duvar kağıtlarında gözüken ilk duvar kağıdına ayarlıyor ve duvar kağıtlarına baktığımda hiçbirşey ayarlı değilmiş gibi görünüyorDuvar kağıdı döngüsü diye bişey vardı kaldırın onu.