Yardım Mee7 Fake Rom Düzeltme

fatihçakay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 9.2.6.0.0
Telefon Modeli
redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Geliştirici seçenekleri -mi kilit açma durumu : bu cihazın kilidi açıldı
açılış ekranında herhangi bir unlocked yazısı yok
sistem güncelleme 9.2.6.0.0 kararlı - uygun güncelleme yok
global veya çin room güncelleme paketi seçerek yukleme olumsuz :güncelleme doğrulanamıyor:current version is illegal,only allowed to flash the latest stable version. uyarısı
güncelleme - yenilikler - güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok. Oturum açmış olduğunuz hesabın gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun. (uyarısı)
Yeni global rom yuklemem gerektiğini tehlikesiz olması için önce fake rom dan orijinal rom a geçmem gerektiği okuduklarımdan edindiğim bilgiler. Ama nasıl yapmam gerektiği hakkında fikrim yok.
Guncelleme alamamam ve dokunmatik geç algılama sorunlarımı çözmek için ne yapmam gerektiğini açıklayacak arkadaşlara ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
Geliştirici seçenekleri -mi kilit açma durumu : bu cihazın kilidi açıldı
açılış ekranında herhangi bir unlocked yazısı yok
sistem güncelleme 9.2.6.0.0 kararlı - uygun güncelleme yok
global veya çin room güncelleme paketi seçerek yukleme olumsuz :güncelleme doğrulanamıyor:current version is illegal,only allowed to flash the latest stable version. uyarısı
güncelleme - yenilikler - güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok. Oturum açmış olduğunuz hesabın gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun. (uyarısı)
Yeni global rom yuklemem gerektiğini tehlikesiz olması için önce fake rom dan orijinal rom a geçmem gerektiği okuduklarımdan edindiğim bilgiler. Ama nasıl yapmam gerektiği hakkında fikrim yok.
Guncelleme alamamam ve dokunmatik geç algılama sorunlarımı çözmek için ne yapmam gerektiğini açıklayacak arkadaşlara ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
Eğer cihazınız garantili ise servise göndermenizi tavsiye eder,m çünkü önereceğim işlem cihazınızı garanti dışı bırakır. Cihazınızın arka kapağını açarak aşağıdaki bağlantıda yer aldığı şekilde EDL moduna alınız.

Rehber - Redmi 5 Plus için Test Point Metodu ile Unbrick Yapma Anlatımı

EDL moduna aldıktan sonra Mi Flash ile orijinal China rom yükleyin. Bu rom üzerinde bootloader kilidi açılması için başvurun ve kilidiniz açılana kadar bu romu kullanmaya devam edin. Süre dolduktan sonra kilidi açarak dilediğiniz roma geçiş yapabilirsiniz.

Oyla:

fatihçakay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer cihazınız garantili ise servise göndermenizi tavsiye eder,m çünkü önereceğim işlem cihazınızı garanti dışı bırakır. Cihazınızın arka kapağını açarak aşağıdaki bağlantıda yer aldığı şekilde EDL moduna alınız.

Rehber - Redmi 5 Plus için Test Point Metodu ile Unbrick Yapma Anlatımı

EDL moduna aldıktan sonra Mi Flash ile orijinal China rom yükleyin. Bu rom üzerinde bootloader kilidi açılması için başvurun ve kilidiniz açılana kadar bu romu kullanmaya devam edin. Süre dolduktan sonra kilidi açarak dilediğiniz roma geçiş yapabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garanti var ama Ritzy diye güvensiz bir garanti. Daha fazla sorun ile karşılaşmaktan korkuyorum. Sorununu yetkili servis sikintisiz çözer mi yoksa tüketici haklarına mi basvursam karar veremedim. Fake romlari yükleyen yetkili servis ise vay halimize

Son düzenleme:
Oyla:

scalera

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi 5plus
Konular
0
bendede ayı durum var hatta sim kartı okumadı ve garantiye goderdım kalibrasyon yapıp gondermısler bılakıs yazdım fake room var orjınal room yukleyın dıye yıne yapmamışlar.müsteri hızmetlerıyle gorustum efendım son surum hatalı ımıs o yuzden yapmamıslar

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Bu romu nasıl yüklüyorlar detaylı araştırmadım arkadaş böyle bir cihaz elime geçmişti forum sayesinde fake rom olduğunu anlamıştım.

Oyla:
Üst Alt