- Adım
- burhan
- Cihazım
- mi max 2
- Konular
- 27
bildiginizden şaşmayacaksınız biliyorum cahille muhabbet edilmez diye bir atasözü var mediatek seven biri degilim ama dediginiz gibi kamerası kötüyse kamera kötüdür işlemciyle ne alakası var ? illa ki yapay zeka vs işlemler yapılıyor ama redmi note 10 s cihaza snapdragon 888+ işlemci koysak kamera %5 ya fark eder yada etmez kamera sensörü veya lens kalitesiyle alakası var ois var vs "söylemlerinizde kücük bir haklılık payı var rom derlemesi ve portlamasında mtk veya sd işlemci arasında farklar var stabilite sorunları vardı eskiden şu anda bu oran düştü gittikçe de mtk işlemciler iyiye gidiyor ama snapdragon fanatikligi de yapıp tek markayı başımıza getirirsek vay halimize misal intel gibi her yıl %10 %20 fark yaptık gerçekte %5 fark oluyordu ama yeni işlemcileri iteliyorlardı şu anda amd cıktı intel biraz geri planda kaldı ve kendine biraz çeki düzen vermeye başladı fiyatları yeni yeni düzenlemeye başladı veya nvdia mı amd mi diye sorsan ben halen nvidia derim isterse %20 daha hızlı olsun amd nvidia zamanında bundan 15 yıl önce geliştirici kitleriyle oyun geliştiricilerin yanında oldu.diger konuda işlemciler misal intel bunu kitleri bu kadar açmadı ama stabilite konusunda iyi gitti driver sorunu çıkarmadı vs konu gittikçe uzar "Ne bileyim kamerası redmi note 'a 10 göre kötü olması, yazılım tarafında doğru dürüst özel recovery kavuşamaması, resmi bir özel romu desteklememesi gibi nedenler insanı düşündürüyor...
M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şu anki düşüncelerim
bilgisayar konusunda
iş ve stabilite sorun yaşamak istemeyenlere uzun vadeli işlerde
intel +nvidia
ucuz olsun hızlı olsun oyun vs gündelik işler yapıyorum diyenlere
amd işlemci ve amd ekran kartlı modeller
telefonlarda
ucuz olsun hızlı olsun zaten 2 yıla ben o telefonu pert ederim kamerası güzel çeksin romdan vs anlamam ugraşamam diyenlere
mtk işlemcili telefonları
kaliteli alayım ben telefonu uzun süre degiştirmem gittigi yere kadar kullanırım kamerası işimi görsün pek sıkıntı cıkarmasın diyenlere yarın bir gün rom vs anlarım ugraşırım diyenlere
snapdragon işlemcili model öneriyorum
benim para derdim yok rom vs ugraşamam kaliteli olsun alo diyorumher işimi görsündiyene
iphone
telefon konusunda bu aralar biraz fikirlerim degişiyor mtk iyi gidiyor bazı konularda rom vs konularda ilerleme başladı stabilite de güzel ama bir süre izlemede
kalacagım düşündüğüm model oneplus nord 2