Yardım Md5 Sum eşleşmiyor

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
49
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Açık
Eu beta güncellemesini indirirken sürekli bu hatayı alıyorum. Çözümünü bilen var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-07-20-17-57-37-087_pl.zdunex25.updater.jpg
    Screenshot_2019-07-20-17-57-37-087_pl.zdunex25.updater.jpg
    253 KB · Görüntüleme: 25

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Ben şimdi son güncellemeyi flashladim ve telefon açıldı illa wipe yapmak zorunda mıyım?
Wipe yapmak zorunda değilsin tabi.
Ama Cache ve Dalvik Cache ( 2 wipe) yaparak ön bellek verilerini temizlemiş olursunuz. Bu sayede yeni sürüm ile eski sürüm arasında çakışma olma ihtimalini ortadan kaldırır.
Not= Genelde wipe yapmasanız sorun yaşamazsınız ama sorun yaşama ihtimaliniz vardır. Çoğunluk her rom güncellemesinde Cache ve Dalvik cache wipe yapar.
Cuma günü gelecek olan ve daha sonraki güncellemeleri güncelleyici ile indirin ama kur demeyin. Telefon hafızasına rom iner. Twrpyi açın ve direk flashlayın. Sonrasında 2 wipe yapın ve açın.

Oyla:

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
49
Wipe yapmak zorunda değilsin tabi.
Ama Cache ve Dalvik Cache ( 2 wipe) yaparak ön bellek verilerini temizlemiş olursunuz. Bu sayede yeni sürüm ile eski sürüm arasında çakışma olma ihtimalini ortadan kaldırır.
Not= Genelde wipe yapmasanız sorun yaşamazsınız ama sorun yaşama ihtimaliniz vardır. Çoğunluk her rom güncellemesinde Cache ve Dalvik cache wipe yapar.
Cuma günü gelecek olan ve daha sonraki güncellemeleri güncelleyici ile indirin ama kur demeyin. Telefon hafızasına rom iner. Twrpyi açın ve direk flashlayın. Sonrasında 2 wipe yapın ve açın.
Ben zaten indirdim guncelleyiciden kurtarma modunda başlat dedim twrp açıldı rolü flashladim sonra telefon açıldı. Direk açılmasa wipe yapacaktım.

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Ben zaten indirdim guncelleyiciden kurtarma modunda başlat dedim twrp açıldı rolü flashladim sonra telefon açıldı. Direk açılmasa wipe yapacaktım.
Güncelleyici üzerinden yapınca öyle yapıyor.
Kendiniz twrpyi açıp falashlayın.

Oyla:
Üst Alt