Yardım Mcdodo Şarj Cihazı

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi
Konular
157
Evet hatta kaynakta belirteyim salladı olmasın .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Dileyenler x3 pro gruplarına da sorabilir böyle bir şey gerçekten var . Surya / Bhima / Vayu farketmeksizin . Ya cihazın keyfine bırakacaksınız yada şu voltajda şarj ol sen dersen servis yolu tutacaksınız .

Bunu defalarca kez belirttim fakat arkadaşın anlamamazlığı yüzünden sinir oldum uyarı yedim sinirlerime hakim olamayınca.

Sakin kalmaya çalışın hocam herkesin kendi tercihidir yalnız tam x3 pro yu yakınıma aldırma arefesinde iken böyle bir durum üzdü açıkçası. Şuanda önermeden soğudum desem yeridir.

Ü

Üye silindi 278685

Guest
Sakin kalmaya çalışın hocam herkesin kendi tercihidir yalnız tam x3 pro yu yakınıma aldırma arefesinde iken böyle bir durum üzdü açıkçası. Şuanda önermeden soğudum desem yeridir.
Merak etmeyin hocam güvenli kullanır iseniz sorun çıkmaz . Yada kafanıza göre modifikasyon yapmaya çalışmazsanız Vayu versiyonu 1.5 yıldır kullanıyorum hemde en sorunlu ayda çıkanı kullanıyorum böyle bir şey başıma hiç gelmedi . Ama adaptör değişeyim Kernel değişeyim termal atayım tel daha fazla performans versin derseniz telefonu ertesi gün böyle buluyorsunuz . Bende rom atıyorum Kernel atıyorum modül yüklüyorum ama şarj özelliklerini ve ısı konfigürasyonunu olabildiğince stock bırakıyorum ki böyle bir şey başıma gelmesin . Çok şükür bende aldığımda bilmiyordum aylar sonra öğrendim yani iş işten geçmişti ama böyle kullanınca safe olduğunu öğrendim. Garantili bir cihaz alırsa arkadaş birebir değişimi yapılıyor .

Orjinal adaptörü ve romu ile kullanılıyorsa birebir değişimi yapılıyor ama üçüncü parti bir şey ortaya çıkar ise masrafı sizin üstünüze kalıyor . Yani alıyorsa Vayu yani global sürüm alsın . Kafası rahat eder üzmez asla . Kutuda adaptör çıkıyor zaten öyle kullansın kendi isteğine göre de rom yüklesin ben şuan çin olanı kullanıyorum . Port olanı *

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi
Konular
157
Merak etmeyin hocam güvenli kullanır iseniz sorun çıkmaz . Yada kafanıza göre modifikasyon yapmaya çalışmazsanız Vayu versiyonu 1.5 yıldır kullanıyorum hemde en sorunlu ayda çıkanı kullanıyorum böyle bir şey başıma hiç gelmedi . Ama adaptör değişeyim Kernel değişeyim termal atayım tel daha fazla performans versin derseniz telefonu ertesi gün böyle buluyorsunuz . Bende rom atıyorum Kernel atıyorum modül yüklüyorum ama şarj özelliklerini ve ısı konfigürasyonunu olabildiğince stock bırakıyorum ki böyle bir şey başıma gelmesin . Çok şükür bende aldığımda bilmiyordum aylar sonra öğrendim yani iş işten geçmişti ama böyle kullanınca safe olduğunu öğrendim. Garantili bir cihaz alırsa arkadaş birebir değişimi yapılıyor .

Orjinal adaptörü ve romu ile kullanılıyorsa birebir değişimi yapılıyor ama üçüncü parti bir şey ortaya çıkar ise masrafı sizin üstünüze kalıyor . Yani alıyorsa Vayu yani global sürüm alsın . Kafası rahat eder üzmez asla . Kutuda adaptör çıkıyor zaten öyle kullansın kendi isteğine göre de rom yüklesin ben şuan çin olanı kullanıyorum . Port olanı *

Anladım hocam bilgi için teşekkürler.

Ü

Üye silindi 278685

Guest
Anladım hocam bilgi için teşekkürler.
Kafanız rahat olsun yani overclock yapmayacağı yada kafasına göre voltaj düşürmeyecek birisi ise alsın . Bakın benim cihazım da bu . Kendim öğrenip modüller ile modifiye ederek en safe şekilde kullanıyorum hiç bir sorunu bile olmadı .

Ekli dosyalar

• IMG_20220803_204940_220.jpg
    IMG_20220803_204940_220.jpg
    124,3 KB · Görüntüleme: 3

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi
Konular
157
Kafanız rahat olsun yani overclock yapmayacağı yada kafasına göre voltaj düşürmeyecek birisi ise alsın . Bakın benim cihazım da bu . Kendim öğrenip modüller ile modifiye ederek en safe şekilde kullanıyorum hiç bir sorunu bile olmadı .

Alır, düz kullanır hocam o öyle rom root kernel işlerine girmeyecek birisi.

Ü

Üye silindi 278685

Guest
Alır, düz kullanır hocam o öyle rom root kernel işlerine girmeyecek birisi.
He o zaman tek dikkat etmesi gereken şey adaptör ve kablo olayı onun dışında suya girse bile bişey olmaz bizzat denedim :D

Hayırlı olsun şimdiden

fsh77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
redmi note 2
Konular
21
Cihazda pmic sorunu var hocam adaptör sıkıntı yaşatmaz ama entegre yaşatır .
türkiyede yaşamak sıkıntı zaten :) kullan geç ,olmadı ana kart değişir ama pili koruyarak kullanmak lazım bu ekonomik şartlarda

burda tele takla attırıyorum ama şarj ve kablo aynı diyorsun öyle mi :) sen bilirsin bence...

Üst Alt