Yardım Mcdodo Şarj Cihazı

fsh77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
redmi note 2
Konular
21
Mcdodo ch-717 şarj cihazını orjinal şarj cihazı yerine kullanmak istiyorum zira pili yıpratmak istemiyorum
zaman benim için sorun değil,merak ettiğim bu cihazı kullanmamın uzun vadede pile bir zararı olurmu acaba ?

Mcdodo CH-717 USB + Type-C PD 3.0 18W Hızlı Şarj Adaptörü

Mcdodo CH-717 USB + Type-C PD 18W Hızlı Şarj Adaptörü, sahip olduğu 18W çıkış, QC3.0 ve PD3.0 desteği ile maximum hızda şarj performansı sunuyor.
Üzerinde bulunan USB ve Type-C şarj portları ile aynı anda iki cihazı şarj etmeye olanak sağlar. PD + QC3.0 hızlı şarj desteklemektedir. Aşırı güç, aşırı gerilim vb. şarj esnasında oluşabilecek aşırı yüklenme durumlarında cihazları koruma teknolojilerine sahiptir.

Marka: Mcdodo
Model: CH-7170

Teknik Özellikler
Giriş: AC 100-240 50/0Hz 0.5A
Çıkış USB: 5V-3A / 9V-2A / 12V-1.5A
Çıkış Type-C: 5V-3A / 9V-2A / 12V-1.5A
Toplam Çıkış: 18W
Ürün Ebatları: 84.6 x 51 x 26 mm
Ağırlık: 56 gr
Materyal: PC

Ürün Özellikleri
• 18W hızlı şarj desteği
• 1 USB ve 1 Type-C çıkış portu
• Koruma teknolojileri ile güvenli kullanım
• Aşırı güç koruması
• Aşırı akım koruması
• Aşırı gerilim koruması
• Kısa devre koruması

Ü

Üye silindi 278685

Guest
Her zaman orjinak şarj cihazı ile kullanın . Aksi takdirde cihaza zarar verebilirsiniz . Ve pilin yıpranmasını istemiyor iseniz telefonu sıcaktan uzak tutun . Telefonunuzu şarjda kullanmayın . Bu en güzel koruma yöntemidir . Ve o batarya her şekilde eninde sonunda eskiyecek . İsterseniz 5w adaptör alın zaman kaybından başka bir şey olmayacaktır . Telefonu kapatıp yada açık bırakıp kendi aleti ile ve kablosu ile şarj etmeniz en iyisidir

fsh77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
redmi note 2
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her zaman orjinak şarj cihazı ile kullanın . Aksi takdirde cihaza zarar verebilirsiniz . Ve pilin yıpranmasını istemiyor iseniz telefonu sıcaktan uzak tutun . Telefonunuzu şarjda kullanmayın . Bu en güzel koruma yöntemidir . Ve o batarya her şekilde eninde sonunda eskiyecek . İsterseniz 5w adaptör alın zaman kaybından başka bir şey olmayacaktır . Telefonu kapatıp yada açık bırakıp kendi aleti ile ve kablosu ile şarj etmeniz en iyisidir
dostum kablo zaten aynı, bendeki sarj cihazıda dandik bir ürün degil ayrıca voltaj ve çekilen amper değerlerini kontrol ettim ikiside 9 volt ama mcdodo daha az amper veriyor bu yüzden şarj sırasındaki ısınması azaldı pilin (biri 20 watt diğeri 33) bu da iyi bir haber onun dışında bir sorun olmaz zira artık üreticiler şarj cihazı bile vermiyor elinizdekini kullanın diye, senin mantık doğru olsa pil zarar görür derdi hepsi şarj cijhazını vermemezlik etmezdi

Ü

Üye silindi 278685

Guest
dostum kablo zaten aynı, bendeki sarj cihazıda dandik bir ürün degil ayrıca voltaj ve çekilen amper değerlerini kontrol ettim ikiside 9 volt ama mcdodo daha az amper veriyor bu yüzden şarj sırasındaki ısınması azaldı pilin (biri 20 watt diğeri 33) bu da iyi bir haber onun dışında bir sorun olmaz zira artık üreticiler şarj cihazı bile vermiyor elinizdekini kullanın diye, senin mantık doğru olsa pil zarar görür derdi hepsi şarj cijhazını vermemezlik etmezdi
Tamam dostum kullan brick et pmic sorunu olan cihazı .

fsh77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
redmi note 2
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam dostum kullan brick et pmic sorunu olan cihazı .
dostum ben makul bir şey yazdım artık firmalar şarj adaptörü vermiyor ne ilgisi var kronik sorunla bu işin, ayrıca elektirik konusunda bilgim var yaptığım işlem sadece daha az amper vermek pili ve daha az ısındırmak

Ü

Üye silindi 278685

Guest
dostum ben makul bir şey yazdım artık firmalar şarj adaptörü vermiyor ne ilgisi var kronik sorunla bu işin, ayrıca elektirik konusunda bilgim var yaptığım işlem sadece daha az amper vermek pili ve daha az ısındırmak
Bu firma adaptör veriyor hocam . Apple değil bu . Siz biliyorsanız olacakların sorumluluğu size ait . Daha az ısınmasını madem istiyorsunuz bunu zaten modül ile de çok rahat ayarlayabiliyorsunuz . Başka firma mallarına ne gerek var bunu anlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse bildiğiniz gibi yapın . 1.5 yıldır orijinal adaptörü ile kullanıyorum başkasıyla asla kullanmam kullanmicam da . Isındığı zaman ısı düşmesi için gelen akım düşüyor ve soğuyunca eski akıma geri yükseliyor 1980 yılında değiliz :) . Akıllı şarj diye bir olay var telefonda .

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi
Konular
157
Mcdodo kalitelidir bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi
Konular
157
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Kronik bir entegre problemimi var diyorsunuz yani ?
Evet hatta kaynakta belirteyim salladı olmasın .

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Dileyenler x3 pro gruplarına da sorabilir böyle bir şey gerçekten var . Surya / Bhima / Vayu farketmeksizin . Ya cihazın keyfine bırakacaksınız yada şu voltajda şarj ol sen dersen servis yolu tutacaksınız .

Kronik bir entegre problemimi var diyorsunuz yani ?
Bunu defalarca kez belirttim fakat arkadaşın anlamamazlığı yüzünden sinir oldum uyarı yedim sinirlerime hakim olamayınca.

Üst Alt