- Adım
- Diyar bekir
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Konular
- 13
Sizde buradasınız, bende.... İlk gelen parti için dedim bu fiyatı ayrıcaSkorpi 2bin mi??? Ne yaptın dede sen..
O güzel centiksiz ve ince çerçeveli ekranın hatrına benden 1500 çalışır yurtdışı cihaza
Bence orta segment ve büyük ekran severler için harika... Geçen senede SD 625 için kimse demediğini bırakmadıKısacası; şaomi firması, 636 no'lu işlemciyi tercih edince, max3 modelini mundar etti.
Cihaz önce primli fiyattan piyasaya sürülür. İki ay içinde normal fiyatıyla satılmaya başlanır. 4 - 5 ay içinde de, açık pazar ülkelerinde iskontolu fiyatlarla, satılmaya başlanır.
Bence orta segment ve büyük ekran severler için harika... Geçen senede SD 625 için kimse demediğini bırakmadı
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Evet hocam, öyle söylentiler var...şimdilik Mi Max 2 yi değiştirmeyi gerektirecek öyle aman aman değişiklikler yok, tabi ki tasarım hariç, gerçekten mükemmel bir tasarım....ama Pro'su gelirse, işte o zaman kesin geçerim gibiPro versiyonu gelecek deniliyor hocam...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet hocam, öyle söylentiler var...şimdilik Mi Max 2 yi değiştirmeyi gerektirecek öyle aman aman değişiklikler yok, tabi ki tasarım hariç, gerçekten mükemmel bir tasarım....ama Pro'su gelirse, işte o zaman kesin geçerim gibi
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Fiyata şimdilik bakmayacaksınız...hele bir varlığı tescillensin, sonra da yavaş yavaş ortaya çıksın...ucuzlayınca alırızValla bende Pro'yu görünce daha da iştahlandım, doğru olur umarım ve gelir. Paralar biriksin şimdiden
Fiyatı fazla olacak sanki Pro'nun.
Fiyata şimdilik bakmayacaksınız...hele bir varlığı tescillensin, sonra da yavaş yavaş ortaya çıksın...ucuzlayınca alırız
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Estağfurullah, o ne demek öyle...yani ortada fol yok, yumurta yok demek istedim...Emriniz olur efendim![]()