Çünkü temayı 11 uyumlu hale getirmemişsiniz. Ui versiyon değişmeniz lazımTeşekkür ederim tuşlar bu şekilde olması lazım onu berak ettim neden değişmedi bilen varmıGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temanın bildirim paneli hariç heryeri 11e uygun kullanabilirsinizİkonlar çok hoşuma gitti. Mi 11e nasıl uygularız sadece ikonları.
Hocam ui versiyonunu 9 yapınca bildirim paneli 11uygun oluyormu farklı yerlerde de değişiklik yapılması gereklimiTemanın bildirim paneli hariç heryeri 11e uygun kullanabilirsiniz
Hocam öncelikle temayı kurun ardından tema ayarlarından özelleştirmelerden Simge paketinden sadece o temayı seçinTemanın bildirim paneli hariç heryeri 11e uygun kullanabilirsiniz
Evet hocam bildirim paneli için yeterli. Fakat arama bölümü arkaplani için png değiştirmek şart. Sanal tuşlar systemui içerisinde olduğu için ve çoğu kişide 11 kullandığı için tuşlar çıkmamışHocam ui versiyonunu 9 yapınca bildirim paneli 11uygun oluyormu farklı yerlerde de değişiklik yapılması gereklimi
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl ayıklama yapacağım. Daha önce mtz olarak yükleme yapmadım.Temanın bildirim paneli hariç heryeri 11e uygun kullanabilirsiniz
Global romda mısınız?Nasıl ayıklama yapacağım. Daha önce mtz olarak yükleme yapmadım.
Hayır eu betaGlobal romda mısınız?