Sohbet mate 20 pro'da hantallık hissettim

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Konuyu 3 kere okudum.Skorpinin mesajını da 3 kere okudum.Fakat bu kadar saçma bir tepki çekecek ne var anlamadım.Dövün isterseniz adamı!
cantara bey forumunuz böyle nefret içerikli olmamalı.Sonuçta bu arkadaşımız tecrübesini paylaşmış.Belki bu forumdan olup bahsi geçen cihazlardan alacak olan vardı ve bu konu onlara fikir verdi.
Neden böyle saçma ve aptalca bir tepki almış hala merak ediyorum.
99 defa da okusanız,Sizde,neden oluşmuş olduğunu bilmediğim bana karşı olan Önyargınız zaten değişmeyecek...Yazdıklarımın içeriğinde nefret içeriği olduğunu düşünmeniz de ayrıca çok komik...bahsi geçen cihazı almak isteyenler Size göre Xiaomi/Samsung/Iphone formlarında rahatlıkla bu cihazı övebilirler, çünkü almak isteyenler sizin kadar akıllı olmadıkları için, Oneplus forumuna bakmayı akıl edemezler...
Evet, Oneplus'lar harika telefonlar... Bütçe mümkünse ben OnePlus tavsiye ediyorum telefon soran arkadaşlarıma... Hızı ve şarj performansları çok iyi... O fiyatlarda, gerçekten de, fiyat/performans telefonları...
Kimse Oneplus cihazları için kötü demedi

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Kimse Oneplus cihazları için kötü demedi
Ben birileri kötü dedi diye yazmadım hocam... Ayrıca; birileri kötü de diyebilir. Herkes, düşüncesini, tecrübesini, bilgisini paylaşsın diye var forumlar... Konu sahibi de paylaşmış... :?

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Kusura bakmayın ama ne bu şiddet bu celal? Adam sanki kötü bişey söylemiş gibi değişik tepkiler. Sonra konuya yazılmış bi cevaba yine değişik bi tepki. Burası genel ve konu dışı sohbet bölümü zaten. "Miui ile ilgili konu dışı sohbet" yazmıyor! İnsanlar burda bırakın telefonu normal hayatla ilgili bile konu açarken bu konuya değişik tepkiler gelmesi şaşırtıyor beni. Bu tepkinin moderatorden geliyor olması ayrı bi durum.

Üst Alt