Sohbet mate 20 pro'da hantallık hissettim

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
İyi akşamlar herkese. Sanırım saf android bağımlısı oldum.
Xiaomideki miui ve huaweideki emui arayüz bağımlısıydım zamanında, oneplus 6 alırken en büyük korkum arayüze alışamaktı. Fakat 4 ayın sonunda şöyle bir durum oldu, kuzenimin cihazı p20 proyu kullanırken cihaz çok yavaş geliyor, üstelik animasyonları kapattığım halde, teknolojimarkette mate 20 pro kullandım aynı şekilde.. Sanırım bundan sonra ki cihazım yine oneplus serisinden devam edecek..

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Xiaomideki miui ve huaweideki emui arayüz bağımlısıydım zamanında, oneplus 6 alırken en büyük korkum arayüze alışamaktı. Fakat 4 ayın sonunda şöyle bir durum oldu, kuzenimin cihazı p20 proyu kullanırken cihaz çok yavaş geliyor, üstelik animasyonları kapattığım halde, teknolojimarkette mate 20 pro kullandım aynı şekilde.. Sanırım bundan sonra ki cihazım yine oneplus serisinden devam edecek..
Bize ne bundan peki? Siz niye ONEPLUS formuna üye olup, engin tecrübelerinizi oradakilerine aktarmıyorsunuz?

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bize ne bundan peki? Siz niye ONEPLUS formuna üye olup, engin tecrübelerinizi oradakilerine aktarmıyorsunuz?

Genel ve konu dışı sohbet bu yorumum için doğru yer değil mi yoksa sayın Skorpi hocam?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Genel ve konu dışı sohbet bu yorumum için doğru yer değil mi yoksa sayın Skorpi hocam?
Ben yanlış yer demedim, Forum yanlış bana göre...hatırlatayım, burası Xiaomi Cihazlara ve MIUI'ye ait bir Forum....İyi geceler

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yanlış yer demedim, Forum yanlış bana göre...hatırlatayım, burası Xiaomi Cihazlara ve MIUI'ye ait bir Forum....İyi geceler

İyi geceler hocam <3

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
Skorpi bey sinirlenmiş

Violonist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
İlk akıllı telefonum! Symbian işletim sistemli Nokia C6-01 idi sonra Samsung S3 aldım dedim ki ben telefon kullanmıyormuşum, sonra Nexus 4 aldım dedim ki ben telefon kullanıyormuşum, sonra mi5 aldım dedim ki ben telefon kullanmıyormuşum sonu yok hacı yani

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Bende her zaman AOSP arayüzünü kullanmayı tercih ediyorum. Şu anda kullandığım cihaz mi 8 se AOSP tabanlı bir rom olmadığı için MIUI'a alışmaya çalışıyorum

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
Konuyu 3 kere okudum.Skorpinin mesajını da 3 kere okudum.Fakat bu kadar saçma bir tepki çekecek ne var anlamadım.Dövün isterseniz adamı!
cantara bey forumunuz böyle nefret içerikli olmamalı.Sonuçta bu arkadaşımız tecrübesini paylaşmış.Belki bu forumdan olup bahsi geçen cihazlardan alacak olan vardı ve bu konu onlara fikir verdi.
Neden böyle saçma ve aptalca bir tepki almış hala merak ediyorum.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Evet, Oneplus'lar harika telefonlar... Bütçe mümkünse ben OnePlus tavsiye ediyorum telefon soran arkadaşlarıma... Hızı ve şarj performansları çok iyi... O fiyatlarda, gerçekten de, fiyat/performans telefonları...

Üst Alt