- Adım
- Mertcan
- Cihazım
- Poco X3
- Meslek
- Dondurulmuş Üni.
- Konular
- 63
Mi6 için X çıkmamış.
Hocam mi 6?
Hocam mi 6?
Anladığım kadarıyla tüm sürümleri stabil, sadece alt yapısı farklı.Hocam masik haftalık beta dağıtmıyor. Son çıkardığı ROMlar hep stabil. Bu son sürüm de MiRooM altyapısı üzerine kurulmuş.
MI 5 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl hocam bende geçmeyi düşünüyorum.Yükledim ben deniyorum
Evet hocam. Stabil çalışan ekran süresi iyi bir rom arıyorsanız MiRoomuda tavsiye ederim. Forumda paylaştım.Anladığım kadarıyla tüm sürümleri stabil, sadece alt yapısı farklı.
TeşekkürlerEvet hocam. Stabil çalışan ekran süresi iyi bir rom arıyorsanız MiRoomuda tavsiye ederim. Forumda paylaştım.
MI 5 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mi 5s plus'ta aynı ya bir türlü güncelleme gelmedimİ 6 Güncellemeyi unuttular galiba![]()
TWRP 3.2.3.0 sürümünü telefona flashlayıp kurmanızı tavsiye ederimRedmi 5 plus kullanıyorum kurmadan önce wipe ve bütün işlemleri yaptım Orange Fox recovery var twrp yok romu flashladiktan sonra siyah ekran geliyor recovery e dönmüyor kapatıp açıyorum telefon açılmadan reset atıyor sürekli şimdilik stock rom dayim çözüm var mı
Recovery in altyapısı twrp 3.2.3.0 recovery ayarlarından MIUI ota güncelleme açık kapatsam ise yarar mı .TWRP 3.2.3.0 sürümünü telefona flashlayıp kurmanızı tavsiye ederim