Merhaba arkadaşlar resmi sitesine ulaşamıyorum neden acaba
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam paylaşımınız için teşekkürler. bende x 3.3 kurulu. şimdi 3.8 i indiriyorum. acaba formatlayıp temiz kurulum yapmam şart mı yoksa direk update edebilir miyim? telefonum redmi5 plusVince 3.8 (XIAOMI REDMI 5 PLUS)
Güncelleme: 14.04.2019
MD5: 60CA53CD1133C778919C293F599A44BF
Sirius 3.8 (XIAOMI MI 8 SE)
Güncelleme : 13.04.2019
MD5: 4BAC5DA4C867DE3FCFA665A218FF2787
Sirius 3.8 (XIAOMI MI 8 SE)
Güncelleme: 13.04.2019
MD5: 4BAC5DA4C867DE3FCFA665A218FF2787
hocam paylaşımınız için teşekkürler. bende x 3.3 kurulu. şimdi 3.8 i indiriyorum. acaba formatlayıp temiz kurulum yapmam şart mı yoksa direk update edebilir miyim? telefonum redmi5 plus
Son versiyonlarda Android Pie güncellemesi olduğu için eğer Oreo kullanıyorsanız aman üstüne kurayım veya temizden kurayım demeyin boot ekranında kalırsınız benim gibi
Fastboot ile önce android pie global kurmanız üzerine twrp sonra da masik pie versiyonlarını kurabilirsiniz.
RN5 için konuştum özellikle..
Eu beta kursak sıkıntı olmaz heraldeSon versiyonlarda Android Pie güncellemesi olduğu için eğer Oreo kullanıyorsanız aman üstüne kurayım veya temizden kurayım demeyin boot ekranında kalırsınız benim gibi
Fastboot ile önce android pie global kurmanız üzerine twrp sonra da masik pie versiyonlarını kurabilirsiniz.
RN5 için konuştum özellikle..
Hocam güzel Bir şekilde açıklamış
Redmi 5 plus pie değil oreo. Redmi note 5e pie geldiböylece bu sürümün android pie olduğunu da öğrenmiş oldum ben bunu da oreo zannediyordum iyi ki sormuşum çok teşekkür ederim hocalarıma
Bilgisi olan var mı mi5 s plus ne zaman gelecekRedmi 5 plus pie değil oreo. Redmi note 5e pie geldi
Mi5s Plus modeline destek kesildi artık yeni sürüm beklemeyinBilgisi olan var mı mi5 s plus ne zaman gelecek