MIUI 11 Masik X ™ Rom 7.2 MIUI 10

• Konbuyu başlatan PURE
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 192K

Mammedoffs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Seymur
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Sirius Masik X 2.2 Mi8SE
MD5: F77ECE8D5C88B187622A10AE285F24F6

Whyred Masik X 2.2 RedMi Note 5
MD5: 32C605B17AFFB77368AFF80D17769B66

Hocam Temiz kurulum yapayım dedim, cihazı tamamen sıfırladım ve Başarılı bir şekilde kurulum yaptım.. Fakat Magisk Manager kurulu olarak gelmedi ve manuel olarak TWRP üzerinden kendim Magisk kurmak istediğim zaman Zip dosyasını seçdikden sonra yükleniyor diyor ama takılı kalıyor hata falanda vermiyor ama işlemde bitmiyor cidden kafam karıştı.. Play Store Masik 1.7 sürümünde Sertifikalı gözüküyordu ama bu Sürümde Sertifikasız.. Ayarlarda ise ismi Masik v 2.2 değil de Masik 9.1.10 Beta diye geçiyor..

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Hocam Temiz kurulum yapayım dedim, cihazı tamamen sıfırladım ve Başarılı bir şekilde kurulum yaptım.. Fakat Magisk Manager kurulu olarak gelmedi ve manuel olarak TWRP üzerinden kendim Magisk kurmak istediğim zaman Zip dosyasını seçdikden sonra yükleniyor diyor ama takılı kalıyor hata falanda vermiyor ama işlemde bitmiyor cidden kafam karıştı.. Play Store Masik 1.7 sürümünde Sertifikalı gözüküyordu ama bu Sürümde Sertifikasız.. Ayarlarda ise ismi Masik v 2.2 değil de Masik 9.1.10 Beta diye geçiyor..
Hocam Rom zip dosyasını açıp ekran görüntüsü paylaşabilir mısınız?

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Çok zaman yok ben anlatayım siz uygulayın. Zıp içerisinde sistem new.dat şeklinde dosya olacak ona çift tıklatın, eğer açılmazsa o dosyayı zipten çikarin ve 7.zip programını internetten indirin. System new.dat a sağ tıklayıp 7.ziple açın. İçerisinde boot.img adında dosya olacak onu telefonunuzun hafızasına atın. Sonra TWRP ye girin ve yükle kısmından imaj yükle seçin. Boot.img seçip, alt menüden de boot seçin ve kaydırın. Bu işlemden sonra magisk sorunsuz kurulması gerekli.
Masik 2.2 Geliştiricinin verdiği isim. 9.1.10 da romun 9.1.10 beta üzerine kurulduğunu söylüyor
Kolay gelsin

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Masik klasörünün içinde olmalı

Mammedoffs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Seymur
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Masik klasörünün içinde olmalı
Hocam açtım fakat boot.img diye bi dosya yok içerisinde..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok zaman yok ben anlatayım siz uygulayın. Zıp içerisinde sistem new.dat şeklinde dosya olacak ona çift tıklatın, eğer açılmazsa o dosyayı zipten çikarin ve 7.zip programını internetten indirin. System new.dat a sağ tıklayıp 7.ziple açın. İçerisinde boot.img adında dosya olacak onu telefonunuzun hafızasına atın. Sonra TWRP ye girin ve yükle kısmından imaj yükle seçin. Boot.img seçip, alt menüden de boot seçin ve kaydırın. Bu işlemden sonra magisk sorunsuz kurulması gerekli.
Masik 2.2 Geliştiricinin verdiği isim. 9.1.10 da romun 9.1.10 beta üzerine kurulduğunu söylüyor
Kolay gelsin

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    159,9 KB · Görüntüleme: 15

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Lazy flasher deneyin birde hocam. Forum aramayı kullanarak bulabilirsiniz

Mammedoffs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Seymur
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Lazy flasher deneyin birde hocam. Forum aramayı kullanarak bulabilirsiniz
Hocam Rom'u yeniden Twrp üzerinden flaşladım ama işlem bittikten sonra sistemi yeniden başlatmadım TWRP geri döndüm ve Magisk zip dosyasını seçip flaşladım işe yaradı sorunsuz bir şekilde Magisk yüklendi..

Üst Alt