- Adım
- Metin
- Cihazım
- Mi5s Plus
- Konular
- 8
Xiaomi mi5s plus tamamen unutuldu sanırım.
Masik x 1.5 miui 10 olmasına rağmen hız olarak on numarahangi sürüm?
Mi 8 in linkleri çalışmıyor maalesef herhangi bir bilginiz vrmıdır acabaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tüm linkler burada mevcut. MIUI 9 için final linki var
Maalesef hocam. Geri çekilmiş gibi görünüyor. İleride güncelleme yapılır belkiMi 8 in linkleri çalışmıyor maalesef herhangi bir bilginiz vrmıdır acaba
İnşallah hocam teşekkürlerMaalesef hocam. Geri çekilmiş gibi görünüyor. İleride güncelleme yapılır belki
hocam masik x mi 5s ğlus cihazlar için bir projesi varmı ne zaman gelecekMaalesef hocam. Geri çekilmiş gibi görünüyor. İleride güncelleme yapılır belki
tatil keyfi biterse bir kaç cihaza verecek ama güncel cihazlar dışında vereceğini sanmıyorumhocam masik x mi 5s ğlus cihazlar için bir projesi varmı ne zaman gelecek
sadece mi 8 se için verdiler zaten o da burdaMi 8 in linkleri çalışmıyor maalesef herhangi bir bilginiz vrmıdır acaba
Var. Bence en stabil rom bu gelene kadar eu kullanıyorum bu gelince hep buMerhaba şuanda miGlobe da normal ve stabil olarak kullanıyorum. Ekran süresi olarakta oldukça iyi, minimum 10 saat ve üzeri geliyor ortalama 10-12 saat arası. Magisk yüklemeye değer mi? Özelleştirilme olarak extra farkı var mı?
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi