- Adım
- Özkan Özcan
- Cihazım
- Mİ5S PLUS
- Konular
- 18
Hala mi 5s plus için getirmedi adamlar EkiM'in 22 si diye bekliyorduk, Kasım'ın 22'si geliyor
Eski romun üzerine direk flashlıyorsun twrpden sorun olmuyor yada temiz kurulum yapabilirsiniz data kaydı alarak . Sonra datayı geri yüklersinSanırım bu rom da ota güncelleme yok güncelleme geldiğinde nasıl yükleniyor peki... Bi yerde kirli flaş yap diye duydum ama sonuçta yine yüklerken aroma yükleme seçeneği filan gelip baştan kurmayacak mı
Sana tavsiyem masik Oreo çıkarana kadar MIUI MS kullan Oreo MIUI 10. 4 işlemci aktif telefon çok hızlandı ciddi fark ediliyor. Nougat tam bı felaket mi5s için . Zaten aynı rom tabanı kullanıyorlarKesinlikle uzun rom arayışı ve degisiminden sonra Masik X rom
Cihaz: Mi 5s 3/64
Burda değişiklik listesi yok ki hocam normal içeriğinde ne varsa o yazıyor... Sanırım ne değişti bilinmiyor1.6 whyred değişiklik listesiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sanırım sadece değişiklik paylaşmıyorlar tüm detayları her rom için paylaşıyorlarBurda değişiklik listesi yok ki hocam normal içeriğinde ne varsa o yazıyor... Sanırım ne değişti bilinmiyor
Hiç fark göremedim siz gördünüz müSanırım sadece değişiklik paylaşmıyorlar tüm detayları her rom için paylaşıyorlar
Bariz fark olmaz zaten akşam yuklıcem 10.0.1.0 dan 2.0 A geldiHiç fark göremedim siz gördünüz mü