- Adım
- İsmail
- Cihazım
- Mi 9T [Davinci]
- Konular
- 181
Temadan kaynaklı olabilir hocamElinize sağlık katkıda bulunanlar kısmı bende boş sadece masık resmi var
Temadan kaynaklı olabilir hocamElinize sağlık katkıda bulunanlar kısmı bende boş sadece masık resmi var
Orjinal masık hiç bir farklılık yapmadım telefon note 5 ai amaTemadan kaynaklı olabilir hocam
O zaman cihaz farklılığından hocam. Ben Mi5 için uyarıladım. Note5 de çalışması da güzel konuya ekliyorumOrjinal masık hiç bir farklılık yapmadım telefon note 5 ai ama
Yok hocam sakın ben romu denemedim ben sadece o kısmı sordum aman yanlış olmasınO zaman cihaz farklılığından hocam. Ben Mi5 için uyarıladım. Note5 de çalışması da güzel konuya ekliyorum
Şimdi anladım hocam. Demek geliştiriciden o şekilde gelmiş. Ona yapacak birşey yokYok hocam sakın ben romu denemedim ben sadece o kısmı sordum aman yanlış olmasın
Eyvallah kardeşim. Merkezi saat uygulamasını ni globe sitesinden indirdim. Merkezi saat modu linki varsa ekler misin?Güle güle kullanın hocam. Merkezi saat modunu da ekledim denemek isterseniz
Linkleri indiremiyorum hocam?Telegramda bir geliştirici boot ekranı paylaştı isteyen denesin
Regarding to boot logo and animation discussion earlier, here you can get the latest one of my own:
Redmi Note 4x:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
with boot logo:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 5:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi 5 plus:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 5:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi 3s:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam telegram grubunda paylaşıyor telegram indir istersen her zaman lazım olurLinkleri indiremiyorum hocam?