eline sağlık kurulum videoları çekmiyorsun sanırım. kurulum ekranında root seçeneği felan çıkıyor kabul edersek magisk mi kuruyor suepr su mu acabaMedyaları görmek için kayıt olmalısınız
bunda root seçeneği görmedim hocam yoktu yanieline sağlık kurulum videoları çekmiyorsun sanırım. kurulum ekranında root seçeneği felan çıkıyor kabul edersek magisk mi kuruyor suepr su mu acaba
nette başka bir model incelemesinde görmüştümde herkeste yok sanırım saolasın. batarya olarak sence hangi rom iyidir deneyimleme şansın oldu mubunda root seçeneği görmedim hocam yoktu yani
önceden vardı da bunda denk gelmedim belkide ben görmedim , bataryayı takmıyorum pek syberia pie kullanıyorum normal 3 saat felan anca veriyornette başka bir model incelemesinde görmüştümde herkeste yok sanırım saolasın. batarya olarak sence hangi rom iyidir deneyimleme şansın oldu mu
pixel experince 9 var telefonda note 5 pro maskie geçsem mi merak ediyordum o yüzden sorayım dedim. arb4 sorun olmuyor kaldırılmış felan diyorlar ama ondanda çekindim açıkcasıönceden vardı da bunda denk gelmedim belkide ben görmedim , bataryayı takmıyorum pek syberia pie kullanıyorum normal 3 saat felan anca veriyor
note5 pro hakkında bilgim yok malesef hocampixel experince 9 var telefonda note 5 pro maskie geçsem mi merak ediyordum o yüzden sorayım dedim. arb4 sorun olmuyor kaldırılmış felan diyorlar ama ondanda çekindim açıkcası
Masik az çıkar ama öz çıkar MI6 için son sürümü hangisi ise onu kurabilirsiniz sorunu çıkmayacaktır.Arkadaşlar cihazım mi 6 masik rom yüklemek istiyorum fakat sormak istediğim şey şu hangi magisk sürümünü flashlarsam kasmaz
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi