Xperia klavye seçiyorduk sanırım. Aklımda öyle kalmışKurulum sonrası açılan Rusça klavyeyi Türkçe'ye nasıl çevire bilirim? Aciliyet var
Türkçe değil de İngilizceye boşluk tusunun yanındaki dünyaya tıklayıp seçersinizKurulum sonrası açılan Rusça klavyeyi Türkçe'ye nasıl çevire bilirim? Aciliyet var
Sıkıntı şu ki dünya işareti yok. Ne yaptıysam olmadı.global romdan üzerine flasladim twrp uçtu. Ne yapılabilir?Türkçe değil de İngilizceye boşluk tusunun yanındaki dünyaya tıklayıp seçersiniz
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam boşluk tuşuna basılı tutun ya da oradan sağa sola kaydirin parmağınızıSıkıntı şu ki dünya işareti yok. Ne yaptıysam olmadı.global romdan üzerine flasladim twrp uçtu. Ne yapılabilir?
Maalesef o da olmuyor değişmiyor. Kafayı yemek üzereyimHocam boşluk tuşuna basılı tutun ya da oradan sağa sola kaydirin parmağınızı
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Virgül veya noktaya basılı tutarak deneyin.Sıkıntı şu ki dünya işareti yok. Ne yaptıysam olmadı.global romdan üzerine flasladim twrp uçtu. Ne yapılabilir?
Hocam normalde klavye iki seçenek geliyor. Keşke önceki romu silmeden önce telefonumu bul'u kapatıp miui hesabınızdan çıkış yapsaydınız. Romu tekrar flashlayin aroma sırasında 2 klavye seçeneği sunuyor rom, sanırım Xperia klavyeyi kurarsaniz dil degisikligi yapabilirsiniz. Denemekte fayda var bulamazsanız bir yol onu deneyinMaalesef o da olmuyor değişmiyor. Kafayı yemek üzereyim