MIUI 11 Masik X ™ Rom 7.2 MIUI 10

• Konbuyu başlatan PURE
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 192K

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69
Arkadaşlar kurulum yaparken 440 480 dpi olarak iki mod geliyor bende mi5s de. 480 seçtiğinde ekran surem 1 saat kısalıyor 4 saat ekran süresi alıyorum 440 dpi seçtiğimde de 5 saate yakın ekran süresi alıyorum . Şarjı çok etkiliyor . 480 dpi de simgeler büyük geliyor bence 440 seçmek mantıklı gibi .

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
9 saati rahatlıkla buluyorum. 24 saatlik dilimde..
Hocam bu ekran süresi neye göre. Yani hangi uygulamaları kullanıyorsunuz gün içinde. Ben de mi5 var masik U 2.4 ile 3,5 saati geçmiyor. Yani oyun oynamam.İnternete girer biraz da instagramda takılırım. Mobil ağ sürekli açık. 3000 mah batarya var sizin ki de 3350. tabi sd 835 inde farkı elbet vardır ama bu kadar nasıl farkedebiliyor anlamıyorum

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Dedikleri gibi pixel bozukluğu yaşanıyor mu ses dosyası flaslandiktan sonra?
Hayır ben flaşladım. Eğer istemediğiniz bir durum olursa veya değişiklik ya da bozulma yaşarsınız, romu flaşlayın yeniden, hem wipe yapmaya da gerek yok zaten :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Eu betadan geçtim bu Roma, ses yüksekliği ve kalitesi açısından baya fark var. Kulaklık için geçerli bu söylediğim. Eu bariz şekilde daha iyi ses açısından. Sırf bu yüzden geri geçmeyi düşünüyorum eu roma.

thefatality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Hayır ben flaşladım. Eğer istemediğiniz bir durum olursa veya değişiklik ya da bozulma yaşarsınız, romu flaşlayın yeniden, hem wipe yapmaya da gerek yok zaten :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Eu betadan geçtim bu Roma, ses yüksekliği ve kalitesi açısından baya fark var. Kulaklık için geçerli bu söylediğim. Eu bariz şekilde daha iyi ses açısından. Sırf bu yüzden geri geçmeyi düşünüyorum eu roma.
Sound fix dosyası ile kulaklık ses kalitesi düzelmedi mi peki?

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Sound fix dosyası ile kulaklık ses kalitesi düzelmedi mi peki?
Hocam eu ile kıyaslandığında hem ses yüksekliği hem de ses kalitesi hiç iyi değil maalesef. Fix dosyası işe yarıyor ama beni tatmin etmedi. Çok müzik dinleyen biri olduğum için kulaklık ses seviyesi ve kalitesi oldukça önemli benim için.

Üst Alt