- Adım
- İnan
- Cihazım
- Poco F3
- Konular
- 4
Cihaz neydi hocam?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.9 saati rahatlıkla buluyorum. 24 saatlik dilimde..
Cihaz neydi hocam?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.9 saati rahatlıkla buluyorum. 24 saatlik dilimde..
Mi6 hocam.. İmzada var ama mobil sürümde görünmüyor galiba...Cihaz neydi hocam?
Fix dosyası var. O dosya flaşlandığında sorun kalmıyor.mi6 için ses sorunu mevcut mu?
Dedikleri gibi pixel bozukluğu yaşanıyor mu ses dosyası flaslandiktan sonra?F
Fix dosyası var. O dosya flaşlandığında sorun kalmıyor.
Hocam bu ekran süresi neye göre. Yani hangi uygulamaları kullanıyorsunuz gün içinde. Ben de mi5 var masik U 2.4 ile 3,5 saati geçmiyor. Yani oyun oynamam.İnternete girer biraz da instagramda takılırım. Mobil ağ sürekli açık. 3000 mah batarya var sizin ki de 3350. tabi sd 835 inde farkı elbet vardır ama bu kadar nasıl farkedebiliyor anlamıyorumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.9 saati rahatlıkla buluyorum. 24 saatlik dilimde..
Hayır ben flaşladım. Eğer istemediğiniz bir durum olursa veya değişiklik ya da bozulma yaşarsınız, romu flaşlayın yeniden, hem wipe yapmaya da gerek yok zatenDedikleri gibi pixel bozukluğu yaşanıyor mu ses dosyası flaslandiktan sonra?
Sound fix dosyası ile kulaklık ses kalitesi düzelmedi mi peki?Hayır ben flaşladım. Eğer istemediğiniz bir durum olursa veya değişiklik ya da bozulma yaşarsınız, romu flaşlayın yeniden, hem wipe yapmaya da gerek yok zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben Eu betadan geçtim bu Roma, ses yüksekliği ve kalitesi açısından baya fark var. Kulaklık için geçerli bu söylediğim. Eu bariz şekilde daha iyi ses açısından. Sırf bu yüzden geri geçmeyi düşünüyorum eu roma.
Hocam eu ile kıyaslandığında hem ses yüksekliği hem de ses kalitesi hiç iyi değil maalesef. Fix dosyası işe yarıyor ama beni tatmin etmedi. Çok müzik dinleyen biri olduğum için kulaklık ses seviyesi ve kalitesi oldukça önemli benim için.Sound fix dosyası ile kulaklık ses kalitesi düzelmedi mi peki?