Mi 9 Se için hiçbir link doğru sonuç vermiyor hocam. Herhangi bir şekilde güncelleme ya da roma ulaştırma şansınız var mıdır beni Sorunsuz ve gp sertifikalı rom arıyorumMasik ™ X 7.2 Kararlı
Sirius 7.2 (Mi 8 SE)
Sistem: Android 9.0 MIUI 11
Güncelleme: 10 Ekim 2019
- Masik MIUI 10 tabanlı önceki sürümlerden miras geçti Değişiklikler
- veritabanında 9.8.1 (Masik F) ve 9.9.27 arasındaki farkın değişikliklerin resmi listesi (Masik 7.2)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Masik ™ X 7.2 Kararlı
Grus 7.2 (Mi 9 SE)
Sistem: MIUI 11, Android 9.0
Güncelleme: 10 Ekim 2019
Masik ™ X 7.2 Kararlı
Levander (Redmi Note 7)
Güncelleme: 11 Ekim 2019
- Değişiklikler, MIUI 10'a dayanan önceki Masik sürümlerinden devralındı. - Değişikliklerin
resmi listesi, 9.8.1 (Masik F) ve 9.9.27 (Masik üsleri) arasındaki farka karşılık geliyor. 7.2)
Masik ™ X 7.2
Whyred 7.2 (Redmi Note 5)
Güncelleme: 11 Ekim 2019
- Değişiklikler, MIUI 10'a dayanan önceki Masik sürümlerinden devralındı. - Değişikliklerin
resmi listesi, 9.8.1 (Masik F) ve 9.9.27 (Masik 7.2) arasındaki farka karşılık geliyor. )
Mi 9 Se için hiçbir link doğru sonuç vermiyor hocam. Herhangi bir şekilde güncelleme ya da roma ulaştırma şansınız var mıdır beni Sorunsuz ve gp sertifikalı rom arıyorum
Bu sürümde galeri bug mevcut hocam telefon dilini ingilizce yapamıyorum çünkü ciddi oranda navigasyon kullanıyorum ve navigasyon dilinin türkçe olması gerekli benim için ayrıca akıllı wifi özelliğinin de çalışmadığını söyleyenler olmuş. Bu yüzden Masik X sürümünü arıyorum fakat henüz bulamadım.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu sürümde galeri bug mevcut hocam telefon dilini ingilizce yapamıyorum çünkü ciddi oranda navigasyon kullanıyorum ve navigasyon dilinin türkçe olması gerekli benim için ayrıca akıllı wifi özelliğinin de çalışmadığını söyleyenler olmuş. Bu yüzden Masik X sürümünü arıyorum fakat henüz bulamadım.
Akıllı wifi olarak yanlış belirtmisim pardon kafa karışıklığı, mobil ağ ve wifi arasindaki otomatik geçişte sorun olduğunu okumuştum.Galeri bugu tüm Android 10 romlarda mevcuttur Google Fotoğrafları varsayılan yaparak galeri sorununu ortadan kaldırabilirsiniz yada GCAM kullanın direk. Akıllı wifi den kastınız nedir?
8.3 rom'unda wifi açtınmı otomatik bağlanmıyor 8.2 romunu indirebilirsiniz onda öyle bir sorun yok.Akıllı wifi olarak yanlış belirtmisim pardon kafa karışıklığı, mobil ağ ve wifi arasindaki otomatik geçişte sorun olduğunu okumuştum.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi 9 Se için hiçbir link doğru sonuç vermiyor hocam. Herhangi bir şekilde güncelleme ya da roma ulaştırma şansınız var mıdır beni Sorunsuz ve gp sertifikalı rom arıyorum
An itibariyle kurdum bakalım nasıl devam edecek.Ben bunu kullanıyorum, çok memnunum