- Adım
- Ali Gölpinar
- Cihazım
- poco F5
- Konular
- 7
Mi 5 linkleri ölü maalesef.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam buyrun
Mi 5 linkleri ölü maalesef.
Teşekkür ederim.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam buyrun
uyguladıktan sonra yeniden başlattın mı telefonu?Redmi note4 x e yükledim son sürümü temalarda kilit ekranı degistiremiyorum hangi tema olursa olsun herşey değişiyor ama kilit ekranı duvar kağıdı filan değişmiyor çözümü varmıdır
Redmi note4 x e yükledim son sürümü temalarda kilit ekranı degistiremiyorum hangi tema olursa olsun herşey değişiyor ama kilit ekranı duvar kağıdı filan değişmiyor çözümü varmıdır
Evet sadece sistem dekileri kabul ediyor neyse ki rom bu haliyle de güzel bu şekilde kullanacağım teşekkürlerSadece sistemde bulunan duvar kağıtlarını kabul ediyor. Ancak bazı temaların kilit ekranlarını uygularsanız o temanın duvar kağıdını da uyguluyor. Ayrıca arama ekranında ismin siyah yazmasını düzeltmek isterseniz Ottoman hocama ait "Blue Life" temasını kullanabilirsiniz. O temada arama ekranı değiştiği için ismin siyah yazması sorunu da ortadan kalkıyor.
Evet sadece sistem dekileri kabul ediyor neyse ki rom bu haliyle de güzel bu şekilde kullanacağım teşekkürler
rom nasil negibi hatalarai var ve 1.2 cozulmuw qaliba gunluk kullanimda nekadar iyi gcam+ calisiyormu redmi note 4x (mido) bende kurmayi duwunuyorumda kirsammi ya hic bulasmasammiSadece sistemde bulunan duvar kağıtlarını kabul ediyor. Ancak bazı temaların kilit ekranlarını uygularsanız o temanın duvar kağıdını da uyguluyor. Ayrıca arama ekranında ismin siyah yazmasını düzeltmek isterseniz Ottoman hocama ait "Blue Life" temasını kullanabilirsiniz. O temada arama ekranı değiştiği için ismin siyah yazması sorunu da ortadan kalkıyor.
kardesim sorununu coze bildinmi ya hala masikdemisin ? uzun kulanimda negibi hatalara ve ya nekadar kararli32 bit bilgisayarda yaptigimdan oluyor büyük ihtimal ama ellemeyecegim bu romda kalacagim başıma iş acmak istemiyorum