MIUI 11 Masik X ™ Rom 7.2 MIUI 10

• Konbuyu başlatan PURE
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 191K

mert25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert25
Cihazım
xiaomi mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
31
mi9 se için rom yayınlanmayacak mı?
mi8 se de kullanıyordum, çok beğenmiştim.

izzex0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İzzet
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
1
Redmi note4 x e yükledim son sürümü temalarda kilit ekranı degistiremiyorum hangi tema olursa olsun herşey değişiyor ama kilit ekranı duvar kağıdı filan değişmiyor çözümü varmıdır

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Redmi note4 x e yükledim son sürümü temalarda kilit ekranı degistiremiyorum hangi tema olursa olsun herşey değişiyor ama kilit ekranı duvar kağıdı filan değişmiyor çözümü varmıdır
uyguladıktan sonra yeniden başlattın mı telefonu?

fragmagedon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ASD
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1

Sadece sistemde bulunan duvar kağıtlarını kabul ediyor. Ancak bazı temaların kilit ekranlarını uygularsanız o temanın duvar kağıdını da uyguluyor. Ayrıca arama ekranında ismin siyah yazmasını düzeltmek isterseniz Ottoman hocama ait "Blue Life" temasını kullanabilirsiniz. O temada arama ekranı değiştiği için ismin siyah yazması sorunu da ortadan kalkıyor.

izzex0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İzzet
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
1
Sadece sistemde bulunan duvar kağıtlarını kabul ediyor. Ancak bazı temaların kilit ekranlarını uygularsanız o temanın duvar kağıdını da uyguluyor. Ayrıca arama ekranında ismin siyah yazmasını düzeltmek isterseniz Ottoman hocama ait "Blue Life" temasını kullanabilirsiniz. O temada arama ekranı değiştiği için ismin siyah yazması sorunu da ortadan kalkıyor.
Evet sadece sistem dekileri kabul ediyor neyse ki rom bu haliyle de güzel bu şekilde kullanacağım teşekkürler

esen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Esen
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
0
Merhabalar, Mi 8 Lite icin destek gelecek mi?

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Evet sadece sistem dekileri kabul ediyor neyse ki rom bu haliyle de güzel bu şekilde kullanacağım teşekkürler
rom nasil negibi hatalarai var ve 1.2 cozulmuw qaliba gunluk kullanimda nekadar iyi gcam+ calisiyormu redmi note 4x (mido) bende kurmayi duwunuyorumda kirsammi ya hic bulasmasammi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

32 bit bilgisayarda yaptigimdan oluyor büyük ihtimal ama ellemeyecegim bu romda kalacagim başıma iş acmak istemiyorum
kardesim sorununu coze bildinmi ya hala masikdemisin ? uzun kulanimda negibi hatalara ve ya nekadar kararli

Son düzenleme:
Üst Alt