- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Xiaomi mi note3
- Konular
- 1
Teşekkür ederimGelmedi romlar çıkınca konuya ekliyorum.
Teşekkür ederimGelmedi romlar çıkınca konuya ekliyorum.
Hat var ve arama gelmiyor mu?
Bir bu mu sadece revOS dan geçmemiz için sebep?Mi9 t Pro için en iyisi bence bu rom en azından açılışı mi yazısı ile açılıyor telefon adı mi9 t Pro yazıyor kamera filigranida mi 9 t Pro yazıyor diğer bütün denediğim tüm romlarda telefon redmi k 20 oluyor adam sistemin içine gömmüş helal olsun
bence yeterli sebep çünkü hiç birisi bu kadar basit bir işi yapmıyor sadece bu romda var bende küçük işlere takıntılı olduğum içinBir bu mu sadece revOS dan geçmemiz için sebep?
Hocam bence yanılıyorsunuz. Kaç yere yazdım şu masik romu öven geçmemiz için yeterli bi sebep sunan bir kişi bile olmadı.bence yeterli sebep çünkü hiç birisi bu kadar basit bir işi yapmıyor sadece bu romda var bende küçük işlere takıntılı olduğum için
Hocam sen söyle geçmememiz için nedenleriHocam bence yanılıyorsunuz. Kaç yere yazdım şu masik romu öven geçmemiz için yeterli bi sebep sunan bir kişi bile olmadı.
Geçmememiz için neden yok çünkü masik rom kullanmadım. Eu global eea çin ve çin beta kullandım şimdi Revos kullanıyorum. Masik iyiyse masik rom a geçecektim ama masik kullananlar bile söyleyemiyor geçmek için bir tane bile sebep. Çok ilginçHocam sen söyle geçmememiz için nedenleri
hocam oncelikle bende cok rom denedim tecrubelerim var masik rom amoled ekran guclendirilmis ekran gorunumu cok iyi ve ben mi 9 se kullaniyorum diger romlarda sarj sikinti yasiyorum ama masik de oldugumdan beri memnunum, ozellestirmeleri var diger romlara gore yani ben ne tavsiye ederim nede gecmeyin demem deneyip gorun derim cunku her rom her cihazda basarili olamiyor malesef.Geçmememiz için neden yok çünkü masik rom kullanmadım. Eu global eea çin ve çin beta kullandım şimdi Revos kullanıyorum. Masik iyiyse masik rom a geçecektim ama masik kullananlar bile söyleyemiyor geçmek için bir tane bile sebep. Çok ilginç