Rom Masik X ™ 9.4 Lite/10.0 Rom MIUI 11 (27.01.20)

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
Ben mi 8se kullanıyorum ,şuan MIUI mii rom 11.03 pie var. Ancak 6 gb ram 'den bana kalan 2 anca .

Sadece sistem 3,2 GB ram harcıyor. Bu romun ,ram kullanımı nasıl ?

ozturk75

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öztürk
Cihazım
Mi 9T pro
Konular
17
Mi9 t Pro için en iyisi bence bu rom en azından açılışı mi yazısı ile açılıyor telefon adı mi9 t Pro yazıyor kamera filigranida mi 9 t Pro yazıyor diğer bütün denediğim tüm romlarda telefon redmi k 20 oluyor adam sistemin içine gömmüş helal olsun

FRANCIS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
P
Cihazım
Mi
Konular
8
Mi9 t Pro için en iyisi bence bu rom en azından açılışı mi yazısı ile açılıyor telefon adı mi9 t Pro yazıyor kamera filigranida mi 9 t Pro yazıyor diğer bütün denediğim tüm romlarda telefon redmi k 20 oluyor adam sistemin içine gömmüş helal olsun
Bir bu mu sadece revOS dan geçmemiz için sebep?

FRANCIS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
P
Cihazım
Mi
Konular
8
bence yeterli sebep çünkü hiç birisi bu kadar basit bir işi yapmıyor sadece bu romda var bende küçük işlere takıntılı olduğum için
Hocam bence yanılıyorsunuz. Kaç yere yazdım şu masik romu öven geçmemiz için yeterli bi sebep sunan bir kişi bile olmadı.

FRANCIS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
P
Cihazım
Mi
Konular
8
Hocam sen söyle geçmememiz için nedenleri
Geçmememiz için neden yok çünkü masik rom kullanmadım. Eu global eea çin ve çin beta kullandım şimdi Revos kullanıyorum. Masik iyiyse masik rom a geçecektim ama masik kullananlar bile söyleyemiyor geçmek için bir tane bile sebep. Çok ilginç

Ottomanprince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kuzey
Cihazım
Mi 9 se
Konular
35
Geçmememiz için neden yok çünkü masik rom kullanmadım. Eu global eea çin ve çin beta kullandım şimdi Revos kullanıyorum. Masik iyiyse masik rom a geçecektim ama masik kullananlar bile söyleyemiyor geçmek için bir tane bile sebep. Çok ilginç
hocam oncelikle bende cok rom denedim tecrubelerim var masik rom amoled ekran guclendirilmis ekran gorunumu cok iyi ve ben mi 9 se kullaniyorum diger romlarda sarj sikinti yasiyorum ama masik de oldugumdan beri memnunum, ozellestirmeleri var diger romlara gore yani ben ne tavsiye ederim nede gecmeyin demem deneyip gorun derim cunku her rom her cihazda basarili olamiyor malesef.

Üst Alt