- Adım
- Melih
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 85
aynen hocam se çok problemli bir cihazCihaz 8 SE olunca normal olan herşey anormal tepki veriyor, bilmiyorum....
aynen hocam se çok problemli bir cihazCihaz 8 SE olunca normal olan herşey anormal tepki veriyor, bilmiyorum....
aynen hocam se çok problemli bir cihaz
link yok konu ölü twrp değiştirip deneyeceğim bıktımŞu konuyu inceleyin...
Rehber - Mİ8 SE Tek Sorunsuz Rom Masik 8.3
Arkadaşlar yoğun istek üzerine acemi olan arkadaşların ısrarıyla bu konuyu açtım. Öncelikle cihazınızda twrp yüklü olması lazım yüklü değilse bu konuları hiç bilmiyorsanız bu konuyu inceleyin https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-8-se-ilk-kurulumlar-rom-twrp-wipe-guncelleme-ve-sifirlama.37200/...forum.miuiturkiye.net
Hocam o yeniden başlatma olayının çözümü varmı acabaromu kaldırıp globale geçeyim diyorum ama işin kötü tarafı rom her yönü ile süper... özellikle sürekli güncelleme alması.. akıcılığı ve sorunların en aza indirgenmiş olması şu ana kadar ciddi madana da bir sorunla karşılaşmadım. tek sorun akıllı ağ modu aktif iken yeniden başlatmayacan
Hocam sanırım sorun magisk modüllerinde youtube lkt gms ve viper kuruyorum sonra cihaz açılmıyor sanırım biri Android 10 ile uyumsuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o yeniden başlatma olayının çözümü varmı acaba
Bilmiyorum sanırım uyumsuz telefonu bootlopa sokuyor Android 9 da direk yüklüyorum sorun yoktuviper bu soruna neden oluyor genel olarak , viper modülünü deaktif edip veya kaldırıp dener misiniz
Bilmiyorum sanırım uyumsuz telefonu bootlopa sokuyor Android 9 da direk yüklüyorum sorun yoktu
Yok hocam viper olsa da olmasa da zaten peder kullanıyor çok önemli değil ama rom güzel hatasızburdaki şekilde dener misiniz Rehber - (Android 10 - MIUI 11) Viper4Android FX Kurulumu
sıkıntısız kullanıyorum bu şekilde