Hocam bir şey sormak istiyorum mi room dan yedek alıp masik roma geçtikden sonra yedek datayı flashlasam bütün veriler geri gelir mi ?Tavsiye ederim hocam güzel.
Ayr. Arama yerine yerel yedekler yaz ve yedek al, kurulum bitince aynı yere gel geri yükleHocam bir şey sormak istiyorum mi room dan yedek alıp masik roma geçtikden sonra yedek datayı flashlasam bütün veriler geri gelir mi ?
Hocam bende mi 9 lite kullanıyorum şuan eu beta var ve aramayı kapatınca arada telefon donuyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi 9 Lite (CC9)
Masik X
Rom - [Android Q] Mi 9 Lite/CC9 Masik X™ 9.3 Beta MIUI 11 (12.01.20)
Masik ™ X 9.3 Kararlı Sistem: Android 10, MIUI 11 Güncelleme: 12 Ocak 2020 Sistem uygulamaları güncellendi: Masaüstü, saat, kamera, ekran zamanı, Video Oynatıcı, kişiler» Zu bağlandığında animasyon ekranını etkinleştirmek / devre dışı bırakmak için yeteneği eklendi Durum çubuğunda mobil ağ...forum.miuiturkiye.netMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayr. Arama yerine yerel yedekler yaz ve yedek al, kurulum bitince aynı yere gel geri yükle
Güzeldir kesinlikle gec öyle buglar varsa miroom betayi da tavsiye ederimHocam bende mi 9 lite kullanıyorum şuan eu beta var ve aramayı kapatınca arada telefon donuyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum.
Bu rom hakkında ne düşünüyorsunuz geçmeye değer mi?
Aynı hata mi room da mevcut eu tabanlı olduğu için.Güzeldir kesinlikle gec öyle buglar varsa miroom betayi da tavsiye ederim
Deneyin en sevdigimdirAynı hata mi room da mevcut eu tabanlı olduğu için.
Son beta sürümü denicem eu için onda da sıkıntı olursa masik x e geçicem.