Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Doğru ama masiki tek kişi yapıyor bunu da göz önünde bulundurunuz :)
Tek kişi yapıyor hocam eyvallah'da yapan kişinin kullandığı cihaz Mi 9 SE yani kendi telefonuna insan nasıl böyle bug dolu bir sürüm çıkartır. moustache~~

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Tek kişi yapıyor hocam eyvallah'da yapan kişinin kullandığı cihaz Mi 9 SE yani kendi telefonuna insan nasıl böyle bug dolu bir sürüm çıkartır. moustache~~
Olabilir hocam inşallah düzelir zaten ben de masik kullanmasam miroom kullanırım kesinlikle en yakın çünkü o millet neden eu övüyor anlamadım

15BURAK15

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
Mi8
Konular
2
Herkese merhaba.mi8 kullanıyorum bu hafta orj dışına çıkıp ROM denemesine başladım 3 4 ROM denedim bazılarında günlük kullanımda sorun açacak sıkıntılar buldum dün remixos dan masikx e geçmeye çalıştım twrpden yükledim ama mi unlock ekranında kalıyor ilerlemiyor 10 dk bekledim ,yeniden başlatım,wipe yaptım, format data yaptım yeniden başlatıp romu kurdum bütün bu adımlarda olmadı. İxaomi toolsv2 ile demedim recoveryi açma adımında açıldığı halde görmüyor başka twrp demedim olmadı .hatta bu adımları tools v2 bin kurduğu twrp sürümü ile demedim yine olmadı .cihazına magisk x kuramiyorum ayrıca aynı sitenin başka bulut hizmetinden indirip bütün adımları demedim yine olmadı. Saatin geç olmasından dolayı sonra ugrasirim diyip remixosu kurayim yatayim dedim konuda kuramadim error7 alıyorum lineageos kuramadim şuan cihazında havoc OS var google olay hizmetlerini kuramadim.
Lütfen yardim edin içinden cikamadim
Yazım hatalari
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese merhaba.mi8 kullanıyorum bu hafta orj dışına çıkıp ROM denemesine başladım 3 4 ROM denedim bazılarında günlük kullanımda sorun açacak sıkıntılar buldum dün remixos dan masikx e geçmeye çalıştım twrpden yükledim ama mi unlock ekranında kalıyor ilerlemiyor 10 dk bekledim ,yeniden başlatım,wipe yaptım, format data yaptım yeniden başlatıp romu kurdum bütün bu adımlarda olmadı. İxaomi toolsv2 ile demedim recoveryi açma adımında açıldığı halde görmüyor başka twrp demedim olmadı .hatta bu adımları tools v2 bin kurduğu twrp sürümü ile demedim yine olmadı .cihazına magisk x kuramiyorum ayrıca aynı sitenin başka bulut hizmetinden indirip bütün adımları demedim yine olmadı. Saatin geç olmasından dolayı sonra ugrasirim diyip remixosu kurayim yatayim dedim konuda kuramadim error7 alıyorum lineageos kuramadim şuan cihazında havoc OS var google olay hizmetlerini kuramadim.
Lütfen yardim edin içinden cikamadim
Yazım hatalari
Yazım hataların için özür dilerim bu klavye ile ölüm yazmak

faruk66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
faruk
Cihazım
mi9se
Konular
0
Mi 9se kullanıyorum 1 hafta önce bu romu yükledim. Arka planda sürekli uygulama kasası denen şey açık kaliyor buda sarji etkiliyor. Bu nedir silsem ne olur
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt