Oha hocam bismillah eve geldim şimdi vallahi üstümü değiştirdim siteyi açtım ve 8.5 yazısını görünce şoka girdim tamda rom arayışına giriyordum. :askdaksdÇok ilginç Masik x 8.5 çıktı attcaksaw ortada yok
Hocam bu sefer senden önce gördük, geç kaldın kabul etOha hocam bismillah eve geldim şimdi vallahi üstümü değiştirdim siteyi açtım ve 8.5 yazısını görünce şoka girdim tamda rom arayışına giriyordum. :askdaksd
Ne yapalım hocam 12 saattir işteyim yorgun bitkin geldim eve güzel oldu bu güncelleme keyfimi yerine getirdiii. İnşallah şu sorunlar düzelmiştir ve şu blur yapması klasörü açınca hiç hoşuma gitmedi.. Buglu bugsuz olsa neyse.Hocam bu sefer senden önce gördük, geç kaldın kabul et
Hocam ClassiCTR hatalar vardı düzeltilme Romu dedi kendisine güveniyoruzNe yapalım hocam 12 saattir işteyim yorgun bitkin geldim eve güzel oldu bu güncelleme keyfimi yerine getirdiii. İnşallah şu sorunlar düzelmiştir ve şu blur yapması klasörü açınca hiç hoşuma gitmedi.. Buglu bugsuz olsa neyse.
Klasör açınca hala blur efekti duruyor. Yükledim ben 8.5. Arayüz bi tık daha seri geldi.Ne yapalım hocam 12 saattir işteyim yorgun bitkin geldim eve güzel oldu bu güncelleme keyfimi yerine getirdiii. İnşallah şu sorunlar düzelmiştir ve şu blur yapması klasörü açınca hiç hoşuma gitmedi.. Buglu bugsuz olsa neyse.
Kapatma şeyide yok ya nasıl kapatıcaz kodu filan varmı acaba? Tema geliştiren arkadaşlar. SekkoKlasör açınca hala blur efekti duruyor. Yükledim ben 8.5. Arayüz bi tık daha seri geldi.