Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
Bu masik romu twrp ile temiz kurulum yaptim botle hata aldim wipe cache yaptim yine ayni sonra reboot yaptim baktim yuklenmis her ayarin kurdum baslangic ve son retujlari yapa geldigimde bulut durduruluyor yaziyor ve sisteme giremiyorum yazi boyutunu ve ekran forograf secimine geri gonderiyor napiyim arkadalsar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Wipe bölümünden format data diyin, yes yapın. Sonra geri gelip wipe bölümünden beş wipe seçip temizleyin. Sonra rom dosyasını ve mi 8 se modelini kullanıyorsanız modem dosyasını telefona USB bağlayarak kopyalayın ve ilk romu sonra modem dosyasını flashlayin. Bundan sonra reboot system deyin. Ben böyle çözmüştüm kendi cihazımda

Taner__06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner ÜRÜN
Cihazım
Xiaomi Mi9
Meslek
Fırıncı
Konular
6
Temiz kurulum yaptım. Format Data, Wipe Data vb. Mİ Room'da 7, 7,5 saat aldığım ekran süresini Masik Romda alamadim 6 7 gündür kullanıyorum. 5,30 saati geçmedi. Cihazım Mi9 8/128

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Temiz kurulum yaptım. Format Data, Wipe Data vb. Mİ Room'da 7, 7,5 saat aldığım ekran süresini Masik Romda alamadim 6 7 gündür kullanıyorum. 5,30 saati geçmedi. Cihazım Mi9 8/128

3300 batarya için 7-7,5 saat süper bir ekran süresi Yes~~ Bence hiç macera aramayın Mi-Room'a devam derim...

Taner__06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner ÜRÜN
Cihazım
Xiaomi Mi9
Meslek
Fırıncı
Konular
6
3300 batarya için 7-7,5 saat süper bir ekran süresi Yes~~ Bence hiç macera aramayın Mi-Room'a devam derim...
RevOS kurdum fakat VoLTE ve VoWiFi açamadım onu icin masike geçtim çok iyi diyolardi ama hayal kirikligina ugradimm

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
RevOS kurdum fakat VoLTE ve VoWiFi açamadım onu icin masike geçtim çok iyi diyolardi ama hayal kirikligina ugradimm

Her rom her cihazda hatta aynı cihazda bile aynı kullanımı vermiyor maalesef Yes~~

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
valla bende mi8 var bende masik 8 kurdum.. bir süre sonra chrome da ekran donup kalıyor sebebini anlamadım.. 2-3 kez temiz kurulum yaptım.. şarj performansı çok iyi diye kalayım diye niyetledım ama chrome olmayınca tadım kaçtı..

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
valla bende mi8 var bende masik 8 kurdum.. bir süre sonra chrome da ekran donup kalıyor sebebini anlamadım.. 2-3 kez temiz kurulum yaptım.. şarj performansı çok iyi diye kalayım diye niyetledım ama chrome olmayınca tadım kaçtı..

Hocam chrome yerine telefonda Via, PC'de ise opera kullanabilirsiniz.

Via deneyin derim.

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Hocam chrome yerine telefonda Via, PC'de ise opera kullanabilirsiniz.

Via deneyin derim.

Alışkanlık yaa.. bütün şifreler flan herşey bunda kayıtlı.. yoksa şarj yönünden falanda kötü oldğunu biliyorum da işte.. bu otomatik doldurma olayı beni buna bağlıyor.. ama via yı yeni duydum bi denemek lazım..

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
arkadaslar masik x 8.3 kurulu yeniden baslatmadan sonra çihaz açılıyor bir kaç kez titeşim devreye giriyor parmak izi simgezi yanıp sönüyor ardından çihaz twrp ekranına geri dönüyor. şu an twrp den de klasörler isimleri karmaşık oldu yani format şart. merak ettiğim benim 8.2 de de bu sorunu yaşadım telefonu yeniden başlatınça telefon bir daha açılmıyor.... başka yaşayan var mı bu sorunu yada çözümü var mı? açil yardım edermisiniz çihazım kapalı halde bekliyortum.... bu ara da klavye bozuk ondan ç harfi kullanıyorum.

Realizeyes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi9 Se
Konular
7
9 se için .

Yeni güncelleme hayırlı olsun.

Masik ™ X 8.4 Kararlı

Sistem: Android 10, MIUI 11
Güncelleme: 30 Kasım 2019

• Yeniden tasarlanmış küresel ses motoru, son sürüm, harici hoparlörler için geliştirilmiş ses kalitesi, kulaklıklar için net ses.
  • Kameranın manuel modunda, pozlamayı ayarlama yeteneği eklenir.
  • Bir programda (telefon ayarlarında) "Arama sırasında maksimum parlaklık" işlevini etkinleştirme yeteneği eklendi.
  • Masaüstünde arama gerecini etkinleştirme / devre dışı bırakma özelliği eklendi.
  • Kilit ekranında okunmamış bildirimlerin görüntülenmesini etkinleştirme / devre dışı bırakma özelliği eklendi.
  • Yer çubuğu simgelerinin imzasını etkinleştirme / devre dışı bırakma özelliği eklendi.
  • Haber akışını Mi asistanı yerine Google’dan kullanabilme özelliği eklendi.
  • Uygulama menüsünde uygulamaların kategorilere göre sıralanabilme özelliği eklendi, güncellenmiş klasör animasyonu.
  • Yazı tipinin kalınlığını ayarlama kabiliyetine sahip prototip sistemi yazı tipi desteği eklendi.
  • Mobil şebeke ayarlarında “Çağrı sırasında SIM kartı hatırla” fonksiyonu eklendi.
  • Korumalı uygulamalarda ekran görüntüsü almanıza olanak tanıyan “Herhangi bir uygulamada ekran görüntüsü” işlevi eklenmiştir.
  • Hava durumu uygulamasında rüzgar yönü gösterimi eklendi.
  • Belgeleri görüntülemek için tescilli Mi Doc Viewer uygulaması eklendi.
  • Özel DNS sunucusu için ayarlar eklendi (Ayarlar> Diğer> Özel DNS sunucusu).
  • Yazı tiplerinin sistem uygulamalarında görüntülenmesi iyileştirildi, yazı boyutları, başlıklar ve menü öğeleri düzenlendi.
  • Uzun ekran görüntülerinin oluşturulması iyileştirildi.
  • Sistem uygulamaları için donanım ivmesini kullanır.
  • Bazı cihazlarda Youtube ile "Resim içinde Resim" modu düzeltildi.
  • Mi asistanındaki sabit tarih formatı.
  • Önemsiz bildirimlerin çalışması düzeltildi.
  • Bildirim panosundaki Bluetooth anahtarının sabit gösterimi.
  • Güvenlik uygulamasında yeni derin temizlik arayüzü.
  • Güncellenmiş ekran görüntüleri animasyonu.
  • Daha iyi performans için sistem optimizasyonu.
  • “Masaüstü”, “Müzik”, “Video”, “Bir cihazı ara”, “Anti-virüs”, “Temizlik”, “Ekran günlüğü”, “Hava Durumu” uygulamalarının güncellenmiş versiyonları.
  • Ekran kilidini açtıktan sonra uygulama menüsünün görüntülenmesi düzeltildi.
  • Video kaydederken gelişmiş ses kalitesi.
  • Engellenecek istenmeyen sitelerin listesi güncellendi.
  • Güncellenen medya içeriği.
  • APN ve SPN parametreleri güncellendi.
  • Google uygulaması önceden yüklenmiştir.
  • Önceki sürümlerin hata raporları sabittir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt