- Adım
- Umut Furkan
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Meslek
- Bar Şefi
- Konular
- 99
Aynen.Hocam selam mi9 se için hangısını ındırdınız V0a.apk olanmı
Aynen.Hocam selam mi9 se için hangısını ındırdınız V0a.apk olanmı
Teşekkürler indireyım bende 6.2.30 dan ileri sürüm bulamıyoz malumAynen.
Aynen maalesef bu sürüm EIS hariç çalışıyor eski Note 6 Pro telefonumda bir GCAM kuruyordum 4k Eis ön kamera eis hepsi çalışıyordu.Teşekkürler indireyım bende 6.2.30 dan ileri sürüm bulamıyoz malum
Bakalım bulucaz umarım tam stabil gcamAynen maalesef bu sürüm EIS hariç çalışıyor eski Note 6 Pro telefonumda bir GCAM kuruyordum 4k Eis ön kamera eis hepsi çalışıyordu.
Teşekkürler hocam bende de hdr sorunu olmadan calisiyor.Ben kullanıyorum. Fix dosyası gerekmeden direk apk olarak
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yok hocam Format data yaptım ben, genel sorun bu.8.2 de wifi otomatik bağlanıyordu şuan bunda bağlanmıyor wifi ye girip tıklamam lazım çok da dert değil belki format data yapmadan kurdum direk o yüzden olmuş olabilir bilemiyorum.
Yapacak bir şey hocam ben geliştirici seçeneklerinden filan kurcaliyim dedim fakat bulamadım geliştiricinin mail adresini aradım onuda bulamadım yeni sürümü bekleyecez artık.Yok hocam Format data yaptım ben, genel sorun bu.
Yapacak bir şey hocam ben geliştirici seçeneklerinden filan kurcaliyim dedim fakat bulamadım geliştiricinin mail adresini aradım onuda bulamadım yeni sürümü bekleyecez artık.
Kendiside 9 SE kullanıyorsa iyi bari hocam Masik Material diye bir şey çıkmış baktınız mı? Ben anlamadım kuracaktımda telefon elimde kalır diye kurmadım.KaizenTR hocam yazdı kimseye cevap vermiyormuş,email adresini bbulsan bile nafile yani.... Kendisi de 9 SE kullanıyor bir kaç güne yeni güncelleme verip düzeltir merak etmeyin...
Kendiside 9 SE kullanıyorsa iyi bari hocam Masik Material diye bir şey çıkmış baktınız mı? Ben anlamadım kuracaktımda telefon elimde kalır diye kurmadım.
MASİK ARAYÜZLERİN MALZEME DEĞİŞİKLİĞİ - Stok boşluğunun değiştirilmesi - Önceden tanımlanmış temaları değiştirme - Önceden tanımlanmış duvar kağıtlarını değiştirme - 10 yazı tipi sistem yazı tipi - 4 stil maske ikonu - Zil seslerini değiştirin - Bildirim seslerini değiştirin - Sistem uyarıları seslerini değiştirme - Önyükleme animasyonunu değiştir - HQ simge paketi: 5600 uygulama - Reklam engelleme veritabanını güncelle Masik, MiRoom, EU üretici yazılımı ile uyumlu modifikasyon.