Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
8.2 de wifi otomatik bağlanıyordu şuan bunda bağlanmıyor wifi ye girip tıklamam lazım çok da dert değil belki format data yapmadan kurdum direk o yüzden olmuş olabilir bilemiyorum.
Yok hocam Format data yaptım ben, genel sorun bu.

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Yok hocam Format data yaptım ben, genel sorun bu.
Yapacak bir şey hocam ben geliştirici seçeneklerinden filan kurcaliyim dedim fakat bulamadım geliştiricinin mail adresini aradım onuda bulamadım yeni sürümü bekleyecez artık. :)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Yapacak bir şey hocam ben geliştirici seçeneklerinden filan kurcaliyim dedim fakat bulamadım geliştiricinin mail adresini aradım onuda bulamadım yeni sürümü bekleyecez artık. :)

KaizenTR hocam yazdı kimseye cevap vermiyormuş,email adresini bbulsan bile nafile yani.... Kendisi de 9 SE kullanıyor bir kaç güne yeni güncelleme verip düzeltir merak etmeyin...

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
KaizenTR hocam yazdı kimseye cevap vermiyormuş,email adresini bbulsan bile nafile yani.... Kendisi de 9 SE kullanıyor bir kaç güne yeni güncelleme verip düzeltir merak etmeyin...
Kendiside 9 SE kullanıyorsa iyi bari hocam Masik Material diye bir şey çıkmış baktınız mı? Ben anlamadım kuracaktımda telefon elimde kalır diye kurmadım.

MASİK ARAYÜZLERİN MALZEME DEĞİŞİKLİĞİ - Stok boşluğunun değiştirilmesi - Önceden tanımlanmış temaları değiştirme - Önceden tanımlanmış duvar kağıtlarını değiştirme - 10 yazı tipi sistem yazı tipi - 4 stil maske ikonu - Zil seslerini değiştirin - Bildirim seslerini değiştirin - Sistem uyarıları seslerini değiştirme - Önyükleme animasyonunu değiştir - HQ simge paketi: 5600 uygulama - Reklam engelleme veritabanını güncelle Masik, MiRoom, EU üretici yazılımı ile uyumlu modifikasyon.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Kendiside 9 SE kullanıyorsa iyi bari hocam Masik Material diye bir şey çıkmış baktınız mı? Ben anlamadım kuracaktımda telefon elimde kalır diye kurmadım.

MASİK ARAYÜZLERİN MALZEME DEĞİŞİKLİĞİ - Stok boşluğunun değiştirilmesi - Önceden tanımlanmış temaları değiştirme - Önceden tanımlanmış duvar kağıtlarını değiştirme - 10 yazı tipi sistem yazı tipi - 4 stil maske ikonu - Zil seslerini değiştirin - Bildirim seslerini değiştirin - Sistem uyarıları seslerini değiştirme - Önyükleme animasyonunu değiştir - HQ simge paketi: 5600 uygulama - Reklam engelleme veritabanını güncelle Masik, MiRoom, EU üretici yazılımı ile uyumlu modifikasyon.

Masik ile şu an ilgilenmiyorum çünkü cihazıma uygun rom yok :) (9T)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt