- Adım
- Melih
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 84
Yok hocam masik rom diyorumOTA desteği Revos roma geldi son güncelleme ile bilginize hocam
Yok hocam masik rom diyorumOTA desteği Revos roma geldi son güncelleme ile bilginize hocam
Biliyorum dip not olarak söyledım hocam , Masike gelse muhtemelen geçerim zaten ıkısı arasında gıdıp gelıyom masik&RevOSYok hocam masik rom diyorum
Gelmese de olur zaten her gün forumdayiz haftada bir kontrol etsek yeterliBiliyorum dip not olarak söyledım hocam , Masike gelse muhtemelen geçerim zaten ıkısı arasında gıdıp gelıyom masik&RevOS
orası zaten öyle ''gelse iyi olur'' dediğiniz için ben şaaptımGelmese de olur zaten her gün forumdayiz haftada bir kontrol etsek yeterli
Hocam android 10a ve miui 11 e yeni geçicem twrp güncelliyecekmiyizAyrıca batarya süresi daha iyi ve gereksiz uygulamaları devre dışı bırakabiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi 8 se bende yok bildirim sorunu
Evet. İlk önce dört wipe yapıp romu flashlayin sonra reboot yapmadan önce .3.3.1 build 1029 olan twrpyi flashlayin. Reboot to recovery yapın. Isterseniz romu tekrar flashlayabilirsinizHocam android 10a ve miui 11 e yeni geçicem twrp güncelliyecekmiyiz
Peki hocam modem dosyasına gerek varmı bütün romları kurdum biliyorum yapmasını ama masik bi değişik geldiEvet. İlk önce dört wipe yapıp romu flashlayin sonra reboot yapmadan önce .3.3.1 build 1029 olan twrpyi flashlayin. Reboot to recovery yapın. Isterseniz romu tekrar flashlayabilirsiniz
Kardeşim bi kaç ekran goruntusu paylaşirmisin sana zHmet?Romda tek farkettiğim sorun wifi'ye bağlanmıyor otomatik.