- Adım
- Ataberk
- Cihazım
- Mi9
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 70
Mi9 da kullanan varmı pil süresi falan iyi mi?
Ben daha yeni kurdum. Bunu tespit etmek için çok erken henüzMi9 da kullanan varmı pil süresi falan iyi mi?
Alışkanlıklar zor bırakılıyorMilllet hala eu romda ısrarcı anlamıyorum
Ve aynı zamanda sen kendi özellrltirmeni yapabiliyorsun EU da. Ama Fatym kafasına göre takılıyor ve app değişimi yapmak istersen uygulama çöküyor şahsen en son ben bundan EU ya geçtimAlışkanlıklar zor bırakılıyor
bana xposed yada magisk modülleri yetiyoVe aynı zamanda sen kendi özellrltirmeni yapabiliyorsun EU da. Ama Fatym kafasına göre takılıyor ve app değişimi yapmak istersen uygulama çöküyor şahsen en son ben bundan EU ya geçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hakan başkan bize rom yapıncaya kadar böyle idare edicem ben RN7 de
8.3 ü denedin miMi 8 cihazımda masik 8 kullanıyordum magisk ile ne yaparsam yapayım rootlayamadım o yüzden mi globe romuna geçtim memnunum ama akıllı ağ özelliği yok mi 8 için yeni sürüm çıksa da tekrar bu roma geçsek
Mi 8 için 8.3 sürümü çıktı mı hocam ben çıkmadı diye biliyorumbana xposed yada magisk modülleri yetiyo
8.3 ü denedin mi
yokmuş aynenMi 8 için 8.3 sürümü çıktı mı hocam ben çıkmadı diye biliyorum
Eu da çok özelleştirme Yok kiVe aynı zamanda sen kendi özellrltirmeni yapabiliyorsun EU da. Ama Fatym kafasına göre takılıyor ve app değişimi yapmak istersen uygulama çöküyor şahsen en son ben bundan EU ya geçtim
Hakan başkan bize rom yapıncaya kadar böyle idare edicem ben RN7 de
Doğru söylüyorsunuz ama işte o özelleştirme mod kodları değiştirmek veya üzerinde farklı modlar yapmak istediğin sistem dosyalarını ellettrimiyorEu
Eu da çok özelleştirme Yok ki