Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Rusyada hayranı olduğu kadar bu forumda da vardır haberi var mı acaba kendisinin merak ediyorum. clap~~
Kendileri Fatiym Elita olurlar tek gezer tek yaşar tek başına kod yazar geri bildirimi hiç sevmez vede takmaz

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Eu stabilin son sürümünden arkadaş 7 saat 45 dakika ekran süresi almış. Bayağı youtube izlemiş ama oyun yok :).
Ekran sürelerine takılmayın ve aldanmayın hocam. Kimisi gündüz dışarıda (parlaklık 100) video izler 3 saat alır. Kimisi de gece yatakta karanlıkta (parlaklık 20) video izler 8-10 saat alır.
En güzel test sizin normal kullanımınızdır. Aynı şekilde bir kaç gün kullanın anlarsınız şarj performansını :)

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Ekran sürelerine takılmayın ve aldanmayın hocam. Kimisi gündüz dışarıda (parlaklık 100) video izler 3 saat alır. Kimisi de gece yatakta karanlıkta (parlaklık 20) video izler 8-10 saat alır.
En güzel test sizin normal kullanımınızdır. Aynı şekilde bir kaç gün kullanın anlarsınız şarj performansını :)
Aynen öyle ben eu betadayım telefonum mi 9se ekranı parlak severim kullanım oranım %90. Mi band 4 kullanıyorum mecbur buluetooth 24 saat açık. Aldığım ekran süresi 3 saat. Aynı romu kullanıp ekran parlıklığı %40 yapıp Bluetooth yada GPS kullanmayıp internette wilesdan kullanıp ekran süresi 6 saat alanda vardır. Ama bunla övünmeye gerek yok. Önemli olan kişinin nasıl kullandığı yada kullanım zevkleri diyim.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Aynen öyle ben eu betadayım telefonum mi 9se ekranı parlak severim kullanım oranım %90. Mi band 4 kullanıyorum mecbur buluetooth 24 saat açık. Aldığım ekran süresi 3 saat. Aynı romu kullanıp ekran parlıklığı %40 yapıp Bluetooth yada GPS kullanmayıp internette wilesdan kullanıp ekran süresi 6 saat alanda vardır. Ama bunla övünmeye gerek yok. Önemli olan kişinin nasıl kullandığı yada kullanım zevkleri diyim.
Ben aynı kullanımla masikte 1 saat fazla aliyordum geceden sabaha hiç gitmiyordu aynı şartlarda euda gidiyor

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Ben aynı kullanımla masikte 1 saat fazla aliyordum geceden sabaha hiç gitmiyordu aynı şartlarda euda gidiyor
Evet hocam masik bı tık daha iyi bataryada. Senle aynı dönemde kullandık zaten masik x i. Ama diğer yönlerinde Eu iyi geldi.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Evet hocam masik bı tık daha iyi bataryada. Senle aynı dönemde kullandık zaten masik x i. Ama diğer yönlerinde Eu iyi geldi.
Şuan euda durmamin iki sebebi var biri gps digeri sesler daha net masikte ses çok yüksek cızırtı geliyor eu son derece stabil

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Normalde bu rom un 2 gün sonra yayınlanması gerekmiyormu yanlış bişey mi indiriyorum

Realizeyes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi9 Se
Konular
7
Normalde bu rom un 2 gün sonra yayınlanması gerekmiyormu yanlış bişey mi indiriyorum
Revos konusuna yazarsanız belki bilen birisi çıkar.

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Revos konusuna yazarsanız belki bilen birisi çıkar.
ROS un güncelleme mantığı bu
Kendine göre mod yapar kendine göre tarih belirler. İspanyol lar çinde aldıkları bir sonraki Mi güncelleme yapılabilecek olanlar ile aosp ve modlanmış gapps ile entegre ederek çalışıyorlar. Tarzları bu. Siz doğru indirdiniz

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Eunun ne artisi var ki masik e göre bence hicbir artisi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt