Rom Masik X ™ 11 (21.03.2020)

bahadirxdzgn01

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
38
Kesin tarih verilmemekle birlikte, Mart ayı içerisinde verileceği duyuruldu. Bir öteleme olmaz ise, çok beklemezsiniz :)
Hocam geldiği zaman aklınıza gelirsem etiketleyebilme şansınız var mı ben arada kontrol ederim ama unutursam diye söylüyorum

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27

SerhanTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
3
Kurulum yaparken failed to mount cache no such file or directory hatası aldım fakat yeniden başlat dediğimde rom sorunsuz olarak başladı. Şu an rusça yazı ile 2 seçenek çıkıyor birisinde mi hesabına giriş yapmamızı diğerinde ise wifi bağlantısı yapmamı istiyor ama iki şekilde de ilerleme sağlayamadım bu ekranda takılı kaldım açıkçası yapabilecek bir şey var mı ?

Edit: Rusça ekranı geçtim şu an kurulum ekranındayım fakat kurulum esanasında almış olduğum "failed to mount cache no such file or directory" hatası sorun yaratır mı ?

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Kurulum yaparken failed to mount cache no such file or directory hatası aldım fakat yeniden başlat dediğimde rom sorunsuz olarak başladı. Şu an rusça yazı ile 2 seçenek çıkıyor birisinde mi hesabına giriş yapmamızı diğerinde ise wifi bağlantısı yapmamı istiyor ama iki şekilde de ilerleme sağlayamadım bu ekranda takılı kaldım açıkçası yapabilecek bir şey var mı ?

Edit: Rusça ekranı geçtim şu an kurulum ekranındayım fakat kurulum esanasında almış olduğum "failed to mount cache no such file or directory" hatası sorun yaratır mı ?
Hocam, Temiz kurulum mu yaptınız, TWRP den 2wipe (Dalvik/ART Cacke +Cache) yapıp kurulum sonrası artık dosyaları temizleyin.

SerhanTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
3
Hocam, Temiz kurulum mu yaptınız, TWRP den 2wipe (Dalvik/ART Cacke +Cache) yapıp kurulum sonrası artık dosyaları temizleyin.
Aynen temiz kurulum yaptım şimdilik bir sorun yok fakat ben ekran hareketleri kullanıyorum ve şu an ekran hareketleri ile kullanmaya çalıştığımda ekranı kilitleyip açtığımda ekran hareketleri çalışmıyor.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Aynen temiz kurulum yaptım şimdilik bir sorun yok fakat ben ekran hareketleri kullanıyorum ve şu an ekran hareketleri ile kullanmaya çalıştığımda ekranı kilitleyip açtığımda ekran hareketleri çalışmıyor.
Hocam uygun cihaz olmadığı için, deneme şansım olmadı, ama romun, geri dönüşlerinde bildirilmiş böyle bir sorun görünmüyor.

SerhanTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
3
Hocam uygun cihaz olmadığı için, deneme şansım olmadı, ama romun, geri dönüşlerinde bildirilmiş böyle bir sorun görünmüyor.
Doğrudur hocam kilit ekranındayken de parmak izi yeri gözükmüyor o sebeple bu rom bana uygun değilmiş :)

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Doğrudur hocam kilit ekranındayken de parmak izi yeri gözükmüyor o sebeple bu rom bana uygun değilmiş :)
Sanırım Hocam kurulum sırasında, oluşan sorun yüzünden hatalar çıkıyor olabilir.
Edit: "İyileştirilmeler arasında, Parmak izi tarayıcısı uyandırma özelliğini etkinleştirme / devre dışı bırakma özelliği eklendi." bildirimi var. Parmak izi uyandırma default olarak kapalı geliyor olabilir. Ayarlara göz atma şansınız var mı?

Ryzou

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Önder
Cihazım
K20 PRO
Konular
0
K20 pro'da deneyen varmıdır pil tüketimi nasıldır acaba?

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Mi 9 lite için yeni sürüm masik x çıkmış.

Üst Alt