Tlf.nedirlinkler hepsi birden neden ölmüş
Mi9 SE✓linkler hepsi birden neden ölmüş
Tlf.nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi9 SE✓
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
16.1 var eskiler ölürmi not 10 tucana yalnız miui 11 sürümleri lazım hocam
Merhaba sevgili efendim, sadık bir MI9se kullanıcısıyım. Masik X 16.0 ROM'u kullandıktan sonra MIUI12 ile kendimi rahat hissetmiyorum. Maisk X 8.2 -Masik X 9.4 lite arasındaki ROM'u bulmak istiyorum, ancak tüm bağlantılar (yandex, drive, MEAG, mail) hepsi geçersiz, bana yardım edebilir misiniz16.1 var eskiler ölür
Merhabalar, bende yok maalesef Stoya hocam o modeli kullanıyor kendisinde olabilir belkiMerhaba sevgili efendim, sadık bir MI9se kullanıcısıyım. Masik X 16.0 ROM'u kullandıktan sonra MIUI12 ile kendimi rahat hissetmiyorum. Maisk X 8.2 -Masik X 9.4 lite arasındaki ROM'u bulmak istiyorum, ancak tüm bağlantılar (yandex, drive, MEAG, mail) hepsi geçersiz, bana yardım edebilir misiniz
Cevabınızı okurken kendimi yüzüklerin efendisi izliyorum zannettimMerhaba sevgili efendim, sadık bir MI9se kullanıcısıyım. Masik X 16.0 ROM'u kullandıktan sonra MIUI12 ile kendimi rahat hissetmiyorum. Maisk X 8.2 -Masik X 9.4 lite arasındaki ROM'u bulmak istiyorum, ancak tüm bağlantılar (yandex, drive, MEAG, mail) hepsi geçersiz, bana yardım edebilir misiniz
Hayırlı olsunMaalesef, şu an ki cihazım Mi Note 10 Lite