- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
hocam mi9 se için çıkmadı galiba yeni sürüm
Evet çıkmadı
hocam mi9 se için çıkmadı galiba yeni sürüm
şuanda mi room yüklü sayfa geçişlerinde takılmalar oluyor masik mi yüklesek ne dersinizEvet çıkmadı
hocam bende mi9 se kullanıyorum siz hangi rom dasınızMi 9 SE. Sizinle aynı cihazı kullanıyoruz sanırım.
şuanda mi room yüklü sayfa geçişlerinde takılmalar oluyor masik mi yüklesek ne dersiniz
okudum yazışmaları sizde imiş sorun bende mi room taraftarı ve kullanıcısıyım ama dogruya dogru şuanda Beta sürümünü kullanıyorum kasmalar takılmalar mevcut ama çok seviyorum mi roomuBen stabil olan mi-romlarin hiç birinde verim alamadım, hasanusluoğlu hocam da aynı durumda imiş ama sonra öğrendik ki sorun bizdeymis
Masik romu dene derim
valla skorpi hocamı dinleyip EU beta roma geçmeyi düşünüyorumBen stabil olan mi-romlarin hiç birinde verim alamadım, hasanusluoğlu hocam da aynı durumda imiş ama sonra öğrendik ki sorun bizdeymis
Masik romu dene derim
Ben 2 beta miroom yükledim hocam ve yazdığınız gibiydi.2 sinde de ertesi gün eu betaya geçtim. Masik X harika ama geliştiricisi değişik eu ve miroom gibi düzenli günc.verse tadından yenmezBen stabil olan mi-romlarin hiç birinde verim alamadım, hasanusluoğlu hocam da aynı durumda imiş ama sonra öğrendik ki sorun bizdeymis
Masik romu dene derim
şimdi masik 9.4 mü yoksa EU beta romu mu yüklesemBen 2 beta miroom yükledim hocam ve yazdığınız gibiydi.2 sinde de ertesi gün eu betaya geçtim. Masik X harika ama geliştiricisi değişik eu ve miroom gibi düzenli günc.verse tadından yenmez
Miui 12 eu beta ✓ yarın yükleyin yeni günc.varşimdi masik 9.4 mü yoksa EU beta romu mu yüklesem