Rom Masik X ™ 11 (21.03.2020)

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
mi9t için beklicem hocam masik roma küstürdüler yeni güncelleme ile sevebilecekmiyim bakalım ;)
Son 15-20 gündür sürekli listeyi değiştiriyorlar Hocam. İşin kötü yanı listeye cihaz eklemeden çok çıkarıyor olmaları :(

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Elinize sağlık hocam paylaşım için teşekkürler
Rica ederim, Sizlerinde eline sağlık Hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MarcoPasha hocam öncelikle eline,emeğine sağlık. Şiir gibi konu olmuş clap~~
Sizlerin de katkısıyla Hocam, Elinize, emeğinize sağlık, teşekkür ederim. clap~~

hocam ilk basta mi 9 se icinde taahut vermislerdi simdi bu guncelleme mi 9 se icin yok mu
Evet Hocam, 11 marttaki duyuruda Mi 9 SE'ninde Masik 11 e güncelleme alacağı paylaşılmıştı. Bu günkü listede ne yazık ki yok :(

Son düzenleme:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Rica ederim, Sizlerinde eline sağlık Hocam.

Sizlerin de katkısıyla Hocam, Elinize, emeğinize sağlık, teşekkür ederim. clap~~

Evet Hocam, 11 marttaki duyuruda Mi 9 SE'ninde Masik 11 e güncelleme alacağı paylaşılmıştı. Bu günkü listede ne yazık ki yok :(
Hey gidi günler mi9se hep ilk sırada alırdı güncellemeyi sende kocadin be mi9se.... Papucun dama gitti desene...

manisa4506

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
mi 10
Konular
11
arkadaşlar romu yükledim ama google yedeklerini yüklenemedi deyip atlıyor uygulamalarımı kuramadım

kron0S

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi9
Konular
2
Her güncellemede ana ekran düzeni (simgeler vs.) sıfırlanıyor.
Bunun dışında küçük bir animasyon sorunu var. Performansa bakalım bir de...

Ekleme: Yarım saat kadar sonra cihazı yeniden başlattım ve bir daha açılmadı. Açılış animasyonunda kapanıp, twrp menüsüne atıyor. Bir aralar bu sorundan bahsediliyordu, akıllı ağ modunu açanlarda oluyordu sanırım. Gel de uğraş şimdi. Mi9 cihaz.

Ekleme 2: Önceki sürüme geri döndüm. Akıllı ağ modunu kapattım. Ardından tekrar yeni sürümü flashladım. Birkaç kez yeniden başlattım, sorun yok şimdilik. Şunu da belirteyim, yeni sürümde akıllı ağ modu yok ya da ben göremedim.

Yeni sürüme güncelleyecek arkadaşlara tavsiyem, akıllı ağ modunu kapatıp güncelleyin.

Son düzenleme:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27

Ekleme: Yarım saat kadar sonra cihazı yeniden başlattım ve bir daha açılmadı. Açılış animasyonunda kapanıp, twrp menüsüne atıyor. Bir aralar bu sorundan bahsediliyordu, akıllı ağ modunu açanlarda oluyordu sanırım. Gel de uğraş şimdi. Mi9 cihaz.

Ekleme 2: Önceki sürüme geri döndüm. Akıllı ağ modunu kapattım. Ardından tekrar yeni sürümü flashladım. Birkaç kez yeniden başlattım, sorun yok şimdilik. Şunu da belirteyim, yeni sürümde akıllı ağ modu yok ya da ben göremedim.

Yeni sürüme güncelleyecek arkadaşlara tavsiyem, akıllı ağ modunu kapatıp güncelleyin.
Bilgilendirme ve tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürler Hocam. Benim cihaza uygun rom henüz çıkmadığından deneme şansım olmadı. En çokta ses konusunda yapıldığı söylenen ses iyileştirmesini merak ediyorum. Deneme şansınız oldu mu acaba?

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63

masik romdan soğutan tek sorunu açıkladığın için teşekkür ederim korkudan telefonu kapatamıyodum açılmıyo telefon her kapandığında rom atıyodum sıfırdan çok saol :)

Üst Alt