- Adım
- Hamza
- Cihazım
- Mi 8 se
- Konular
- 64
Merhabalar masik x 9.4 lite romu kurdum güncellemeleri nasıl takip edebilirim guncelleme alma sıklığı ne?
Değişiyor bazen 1 hafta bazen 2 ay. Telegramda konusu mevcut..Merhabalar masik x 9.4 lite romu kurdum güncellemeleri nasıl takip edebilirim guncelleme alma sıklığı ne?
Link paylaşımı yasak.. Garip teknoloji forumundayız ama neyse telegramı indirin yukarıda arama çubuğu olacak orayaLinki atmanız mümkün mü hocam
Teşekkür ederim hocamLink paylaşımı yasak.. Garip teknoloji forumundayız ama neyse telegramı indirin yukarıda arama çubuğu olacak oraya
"Sirius Updates" yazın ve gruba katılın oradan bütün romların güncellemesi ile ilgili bilgi alabilirsiniz
Rica ederim.. Sağlıcakla kalınTeşekkür ederim hocam
Forumda konusunda paylaşılıyor zaten, konuyu takip etmeniz yeterli olacaktır.Merhabalar masik x 9.4 lite romu kurdum güncellemeleri nasıl takip edebilirim guncelleme alma sıklığı ne?
Sağolun hocamBu konumda güncellemeleri paylaşıyorum takip edebilirsiniz.
Rom - Masik X ™ 9.4 Lite/10.0 Rom MIUI 11 (27.01.20)
Sistem: Android 10, MIUI 11 Güncelleme: 27 Ocak 2020 Güncelleme uygulamaları: "Masaüstü", "her zaman ekranda", " Tarayıcı" Abone konum belirleme veritabanı güncellendi Sistem, Google Play'de bulunan Google hizmetlerinden temizlendi Biyometrik veri toplama ve telemetri hizmetleri devre dışı...forum.miuiturkiye.net