bir uygun rom bulamadımki hocam eu romda sanki pil az gidiyor caf edition birkaç şey yok onun dısında güzel stabil kursam gereksiz servis doluYok malesef çok rom değiştirmek telefon ömrünü ve pil ömrünüde yer , sabit birinde kal bence
bir uygun rom bulamadımki hocam eu romda sanki pil az gidiyor caf edition birkaç şey yok onun dısında güzel stabil kursam gereksiz servis dolu
Hocam eu stabil arayüzler de çok kasıyor. O yüzden bunu indiriyorum sorum şu ; 10.3 stabil var üstüne direk twrp ile flashlayip mi kuracağım yoksa yine wipe falan atmam mi lazım. Bir de twrp yi imagine olarak tekrar mi flasglamam lazım rom u kurduktan sonra?Romları en kotu 1 ay kullanmanız gerekli başka türlü pil zaten anlaşılmaz ki , çok fazla rom üretici var hepsine baka bilirsin ,
Hocam eu stabil arayüzler de çok kasıyor. O yüzden bunu indiriyorum sorum şu ; 10.3 stabil var üstüne direk twrp ile flashlayip mi kuracağım yoksa yine wipe falan atmam mi lazım. Bir de twrp yi imagine olarak tekrar mi flasglamam lazım rom u kurduktan sonra?
Dediğiniz doğru hocam öyleymiş. Üst üste kurduğum için. Ama temiz kuruluma gerek kalmadan, magisk kurarak kasılmaları düzelttim. Mis gibi şimdi hiç takılma yoke ellamöncelikle pc lazım , eu kasmaz siz rom üstüne rom kurduğunuzdan bazende romları yapanları değiştirdiğinizden olur o kasma ,
sıfırdan kurulumda neredeyse hiç bir eu romda sorun olmaz , masik beta romdur yeni ve iyi özellikler vardır