- Adım
- özgür
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 39
Hocam bende mi room 20.3.26 yukledm bende de kasıyor kurulumda gmail üzerinden yedekleri yükledim yani bu yüzden mi kasiyor
İlk rom kurduğumda sistem kendiliğinden twrpye giriyodu acilmiyodu format data yaptım öyle düzeldiBir önceki romun sistem başlatıcısı ayarları olduğu için kasma donma yapabilir, her zaman yazıyoruz rom değişimlerinde muhakkak temiz kurulum yapın diye ?
Uygulamalar,kişiler vs yedekten yüklenebilir ama bilhassa ana ekran düzeni sıkıntı yapıyor yeni geçilen romda.
İlk rom kurduğumda sistem kendiliğinden twrpye giriyodu acilmiyodu format data yaptım öyle düzeldi
Bunu direk twrpden flaslasam olurmu yoksa başka şekildeki yukleniyoKullanmış olduğunuz twrp'den dolayı olabilir.
Bu twrp'yi öneririm
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bunu direk twrpden flaslasam olurmu yoksa başka şekildeki yukleniyo
Çok sordum kb cahillik zor bunu yukledigimde düzelme olurmu acaba akiciligindaDirek flashla tamamdır biraz arayüzü farklı gelir ama alışırsın gayet stabil çalışan bir twrp
Çok sordum kb cahillik zor bunu yukledigimde düzelme olurmu acaba akiciliginda
Duvar kağıdını değiştirin sorun düzelecektir. Bende romdan kaynaklı sanıyordum 2 3 kere rom atmıştım. Forumda öğrendim daha sonra hareketli duvar kağıdından dolayı kasma yaşanıyor.S.a değerli forum sakinleri masik rom kurdum ama çok kasıyor format data yaptım ayni ne yapsam düzelir yardımlarınızı bekliyom
Videoda belli oluyo kasmasi
Tabi hocam. Mi 9T'de bile kasıyor canlı duvar kağıdı varken. Note 8 de kasmaması şans olurdu.Duvar kağıdını değiştirin sorun düzelecektir. Bende romdan kaynaklı sanıyordum 2 3 kere rom atmıştım. Forumda öğrendim daha sonra hareketli duvar kağıdından dolayı kasma yaşanıyor.