MTevet bende öyle bir durum yokhani otomatik döndürme olayı varya o bende çalışmıyo mesela tarayıcı dayım veya başka bi uygulamada veya video izlerken telefonu yan yatırıyom dönmüyü otomatik dönme açık olduğu halde ,telefonla ilgili bişey değil miui 11 de çalışıyo ama mıuı 12de çalışmıyo
Google fotoğrafları sevdiğin söylemezMehmets27 videoya bakamadim hocam kusura bakmayin eğer galeriden bakıyorsanız Google fotoğraflar i yükleyin ordan devam edin sorun kalmayacaktır diye umuyorum
Arkadaşlar mi 8 lite için biraz önce böyle bir güncelleme gördüm. Masik uzun süredir güncelleme yayınlamadi ama bu son güncellemeler ve Masik üzerine dayalı bı port rom bu nasıl oluyor acaba ? Kullanan var mı veya bir bilgisi olan ?
Gecmeye değer mi ne dersin hocam. Pil kaybi veya performans kaybı olur mu ki acaba merak ettim. Masik P orjinal sürümü kullanıyorum ben. Port versiyonunu kullanmadım hiç.port rom sahibi ile görüştüm son yayımladığı 30 Ağustostaki Masik P ile aynı rommuş sadece vendor ve kernel güncellemesi varmış
Ayrıca vendor ne oluyor hocam onu bende gördüm de ne olduğunu anlamadim.port rom sahibi ile görüştüm son yayımladığı 30 Ağustostaki Masik P ile aynı rommuş sadece vendor ve kernel güncellemesi varmış
hocam sırayla şu 3 romu dene pixsel, bliss ve derpfest hangisi iyi ise onda kalırsınarkadaşlar en iyi pil süresi veren android 9 rom aosp rom nedir
Gecmeye değer mi ne dersin hocam. Pil kaybi veya performans kaybı olur mu ki acaba merak ettim. Masik P orjinal sürümü kullanıyorum ben. Port versiyonunu kullanmadım hiç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca vendor ne oluyor hocam onu bende gördüm de ne olduğunu anlamadim.