- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Xiaomi CC9 Pro
- Konular
- 0
Linklere erişemiyorum yardım eder misiniz mi note 10
Linklere erişemiyorum yardım eder misiniz mi note 10
Şarj ve stabillik konusunda Masik rom her zaman iyidir hocam deneyebilirsiniz.MIUI 11 Mi-Room Stabil son sürümdeyim. Fazla kullanmaktan mııdır nedir şarjı çok gitmeye başladı. Bu Romda şarj meselesi nasıl ? Geçilir mi ?
Eu Beta indirmek üzereydim ki Alıntınızı gördüm. Teşekkürler Hocam Masikten devam ediyorum. Hocam Mi Note 10 için indirmek istiyorum ama burada Platinum Tucana vs bir sürü Rom var hangisini seçeceğim konusunda beynim kamaştıŞarj ve stabillik konusunda Masik rom her zaman iyidir hocam deneyebilirsiniz.
Hayır hocam temiz kurulum yeterlidir.Eu Beta indirmek üzereydim ki Alıntınızı gördüm. Teşekkürler Hocam Masikten devam ediyorum. Kurulum esnasında temiz kurulum dışında yapmam gereken bir şey yok değil mi ?
Sadece nereyi seçeceğim konusunda takıldım hocam. Dipper Platinum Tucana vs bir sürü Rom mevcut MI NOTE 10 seçmek gibi bir yer yok. Yönlendirir misiniz Romu merak ettim deneyimleyelimHayır hocam temiz kurulum yeterlidir.
Ana konudaki linki düzelttim takıldığınız bir yer olursa rom kurulum linki konuda mevcut.
Sadece nereyi seçeceğim konusunda takıldım hocam. Dipper Platinum Tucana vs bir sürü Rom mevcut MI NOTE 10 seçmek gibi bir yer yok. Yönlendirir misiniz Romu merak ettim deneyimleyelim
TeşekkürlerTucana yazan romu indirebilirsiniz hocam sizin cihazın kod adı.
Başka link bulabilirim istersenizTeşekkürler
Erişime kapanmış Çok fazla kişinin indirme yapmaya çalıştığı ve beklemem gerektiği yazıyor sanırım öyle yapacağım