şimdi kesin redmi note 7 kullanıyor ama ben ona güzel dileklerimi ilettim bundan sonra bir daha herhalde güncelleme gelmezHocam aslında bu Romun geliştiricisinin telefon markası Mi 9Se di. En iyi güncellemeyide Mi 9Se ye veriyordu. Telefonu satmış Galiba
Değişiklik listesi ne acabaMi 9
13.1 yayınlandı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rom u bulsak, değişiklikler listesi falan ilgilenmiyoruzDeğişiklik listesi ne acaba
Rom u bulup linki koyup sonra rom u bulsak demek komik oldu. Son güncellemeyi ben yaptım. Yaptıktan sonra da yeni bir şey göremediğim için değişiklikler listesi nedir diye sordum.Rom u bulsak, değişiklikler listesi falan ilgilenmiyoruz
hocam en azından 13.0 alıyor cihazlar. Bakın mi 8 se ye. 9.5 te kaldık sağolsunRom u bulsak, değişiklikler listesi falan ilgilenmiyoruz
Mi 9 kullanmıyorum ki, kullananlar için attım. Bu romun yayıncısı 2,3 modele günc.veriyorRom u bulup linki koyup sonra rom u bulsak demek komik oldu. Son güncellemeyi ben yaptım. Yaptıktan sonra da yeni bir şey göremediğim için değişiklikler listesi nedir diye sordum.
Buyur değişikliklerRom u bulup linki koyup sonra rom u bulsak demek komik oldu. Son güncellemeyi ben yaptım. Yaptıktan sonra da yeni bir şey göremediğim için değişiklikler listesi nedir diye sordum.
Bende aynı şeyi diyorumhocam en azından 13.0 alıyor cihazlar. Bakın mi 8 se ye. 9.5 te kaldık sağolsun
Yine yeni yeniden RN7şimdi kesin redmi note 7 kullanıyor ama ben ona güzel dileklerimi ilettim bundan sonra bir daha herhalde güncelleme gelmez
Yok hocam o 30 Mayıs ta gelen hatta siz yayınlamışsınız cts.günüTUCANA için yeni güncelleme geldi şaşırdık mı ?