- Adım
- Sabri Can
- Cihazım
- Oneplus 8T
- Konular
- 159
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 9 Lite Linkleri Eklenmiştir.
Kernel değişir hocam.Arkadaşlar masik x full rom mu ?
Yani vendor kurmamız gerekiyor mu ? Şu anda aosp android 10 bı custom romdayim , temiz wipe ile direkt geçiş yapabilir miyim ? Sahip olduğum kernelden memnunum kernel değişir mi ?
hocam mi9 se için sorunsuz bir AOSP rom önerirmisiniz lütfenMi 9 Lite Linkleri Eklenmiştir.
Pixelhocam mi9 se için sorunsuz bir AOSP rom önerirmisiniz lütfen
Hocam o zaman şöyle sorayim , eu beta MIUI 12 bin bütün versiyonlarını temiz kurulum ile yükledim ,Kernel değişir hocam.
Temiz kurulum ile geçebilirsiniz.
Vendor Firmware falan kurmanıza gerek yoktur kurulum ilk sayfada mevcuttur.
Hocam cihaz kullanım şartlarınız sadece oyun için ise global Roma geçebilirsiniz. Özellikle pubg falan oynarım derseniz custom romlarda veya aosp romlarda uğraşmayın.Hocam o zaman şöyle sorayim , eu beta MIUI 12 bin bütün versiyonlarını temiz kurulum ile yükledim ,
Oynadığım oyunlarda donma yapıyor (MIUI 11 de yoktu)
Ben de MIUI 12 ile alakalı bir durum herhalde dedim ve aosp rom a geçtim , sorunum da düzeldi
Masik x ile eu beta romları aynı temel uzerine mi kuruluyor ?
Sanırım olay kernel ile alakalı , yani MIUI 12 nin oyun performansını beğenmeyen birine masik x 13 önerir misiniz ?
Hocam cihaz kullanım şartlarınız sadece oyun için ise global Roma geçebilirsiniz. Özellikle pubg falan oynarım derseniz custom romlarda veya aosp romlarda uğraşmayın.
Hocam rom değiştireceğiniz zaman global Roma dönüp oyun performansını deneyebilirsiniz.Siz şimdi oyun için en iyi romlarin gloabal ve eea romlar olduğunu mu soyluyorsunuz ?
İlk defa sizden duyuyorum ..
Genel anlamda evet oyunda takılma / FPS drop yasatmamasi önemli , MIUI 12 de , oyun bildiğin kasiyordu ,
Olmadı globale mi dönsem
Teşekkür ederimHocam rom değiştireceğiniz zaman global Roma dönüp oyun performansını deneyebilirsiniz.
Rica ederim iyi forumlar.Teşekkür ederim