- Adım
- Mehdixan
- Cihazım
- Redni Note 7
- Konular
- 46
Bu rom haftalık olarak mı güncelleme alıyor?
Ben bu romun 12 sürümünü kullanıyorum. Sadece bu rom ile güncelleme yapacağım. Ama indirdiğim romu twrp görmüyor. Hangi klasöre baktiysam bir türlü bulamıyorum. Twrp ekranı görselde ki gibiSeninde Bayramın Mübarek Olsun. Bu Romu kullanıyorum demişsin. Eğer bu Romun MIUI 12 sini kullanıyorsan sorun yok direk İnstalldan Flashlıyabilirsin. Ama eğer bu Romun MIUI 11 ini kullanıyorsan temiz kurulum yapmalısın. Önce yedek al çünkü tüm verilerin silinir. Format Data yes diceksin. Sonra Reboot Recovery diceksin. Daha sonra Pcden Romu ve Magisk manageri telefonuna indiriceksin. Sonra 4 wite yapıcaksın. Sonra İnstalldan Romu ve Magisk manager 19.3 ü yükle.
Ben bu romun 12 sürümünü kullanıyorum. Sadece bu rom ile güncelleme yapacağım. Ama indirdiğim romu twrp görmüyor. Hangi klasöre baktiysam bir türlü bulamıyorum. Twrp ekranı görselde ki
pc den indirip atmayı dene kardeşBen bu romun 12 sürümünü kullanıyorum. Sadece bu rom ile güncelleme yapacağım. Ama indirdiğim romu twrp görmüyor. Hangi klasöre baktiysam bir türlü bulamıyorum. Twrp ekranı görselde ki gibi
Mount kısmından select storage ve system tikini işaretleyip dener misiniz?Ben bu romun 12 sürümünü kullanıyorum. Sadece bu rom ile güncelleme yapacağım. Ama indirdiğim romu twrp görmüyor. Hangi klasöre baktiysam bir türlü bulamıyorum. Twrp ekranı görselde ki gibi
Bende sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim...Mi9 t için gelme ihtimali var mı hocam?
Hocam download klasörüne bak o yoksa. SD card yazan yerin içine gir orda download var oranın içindedir.Ben bu romun 12 sürümünü kullanıyorum. Sadece bu rom ile güncelleme yapacağım. Ama indirdiğim romu twrp görmüyor. Hangi klasöre baktiysam bir türlü bulamıyorum. Twrp ekranı görselde ki gibi
ingilizcesi olan arkadaşlar ALLAH rızası için şu geliştirici arkadaşa bir sorun lütfen mi9 Se ile bir sorunumu var aylardır güncelleme gelmiyor mi9 se dururken note 7 ne alaka anlamadım
Mi 8 için de bayağı bir bekleyen var, romun sağlayıcısına ulaşabilir miyiz acaba? veya port falan yapılıyor sanırım ancak pek bilgim yok bu konuda